CUM ARATA LUXUL IN 5 IMAGINI

by admin
0 comment

Luxul poate îmbrăca nenumărate forme când vine vorba de amenajări interioare. În primul rând vorbim de camere spațioase, cu tavane înalte, ferestre mari și pereți frumos ornamentați. Apoi de mobilier de cea mai bună calitate, de tablouri ce au pe ele semnături celebre, de decorațiuni adesea moștenite din familie și deci extrem de valoroase și ele.

Covoare sunt cel mai probabil țesute manual și acoperă podele din lemn masiv ori din marmură, candelabrele sunt din cel mai pur cristal și au brațe lungi și aurite, ce îmbrățișează tavanul luminând încăperile, iar ramele oglinzilor și cele ale operelor de artă sunt acoperite cu metale prețioase desăvârșind decorul.

În astfel de imobile trăiesc superstaruri internaționale, moștenitori ai unor imperii de milioane și miliarde de dolari, membrii ai caselor regale. Ceea ce pentru noi înseamnă lux și opulență, pentru ei este normalitate. Dacă am fi măcar pentru o zi în locul lor, iată unde am putea locui!

idei pentru casa

Sursă foto: Pinterest

idei pentru casa

Sursă foto: Pinterest

idei pentru casa

Sursă foto: Pinterest

idei pentru casa

Sursă foto: Pinterest

idei pentru casa

Sursă foto: Pinterest

Dacă vreți să vedeți cum arată locuințe ale unor celebrități de talie mondială vizitați secțiunea Case de vedete. În cazul în care v-a plăcut articolul, nu uitați să îl distribuiți cu prietenii!

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies