Cum am amenajat un coffee corner acasa

by admin
0 comment

Nu trebuie să fii cel mai mare băutor de cafea pentru a avea în casă un coffee corner. Noi, spre exemplu, nu suntem. Bem cafea mai mult la sfârșit de săptămână și în diminețile în care avem vreme să lenevim. Nu facem parte din categoria celor care fără cofeină nu se pot da jos din pat, dar o savurăm la fel de tare.

Dacă ne întrebi de ce bem cafea având în vedere că nu o consumăm expres pentru a ne energiza, o să îți răspundem înainte de toate că pentru miros. Sunt ani de zile de când ținem săculeți cu boabe prin diferite colțuri ale casei pentru a o înmiresma. De curând am decis să amenajăm și cu coffee corner în bucătărie, integrând un aparat cu design actual și funcțional cu capsule predozate, un borcan cu biscuiți și tablete de ciocolată neagră. Mie îmi place cafeaua cu lapte, așa că am acolo și o mică doză proaspătă pe care o las să ajungă la temperatura camerei înainte de a o turna în ceașcă.

Aparatul Wave de la Beanz ne-a plăcut de cum l-am văzut. Are un aer modern și se folosește extrem de ușor. Trebuie doar să îl alimentezi cu apă, să pui capsula și să apeși un buton. Am scăpat în felul acesta de ibricul care dădea în foc pe tot aragazul și de cafeaua ori prea slabă ori prea tare. Capsulele predozate au cantitatea potrivită cât să nu mai am emoții atunci când ne vin musafiri în vizită.

Dacă ești băutor înrăit de cafea, poți profita de abonamentele pe care Beanz le oferă la prețuri de la 56 la 112 lei. Noi, pentru că suntem consumatori ocazionali, preferăm cutiile de 16 capsule, care costră între 28 și 32 lei.

Atât aparatele, cât și capsulele sunt la un click distanță, toate putându-se achiziționa online. Ele sunt noua inovație de la Strauss Coffee, un brand internațional din industria cafelei, cu o experiență de peste 20 ani.

Dacă ți-a plăcut acest articol despre amenajarea acestui mic coffee corner, distribuie-l te rog și cu prietenii în orice formă dorești.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies