Cum alegi salteaua de pat

by admin
0 comment

Somnul este important pentru fiecare dintre noi, iar atunci când nu este odihnitor știm foarte bine efectele. Și una este să dormi rău o noapte, alta este să dormi așa zile, luni sau chiar ani la rând.

saltele de pat

kika propune câțiva pași simpli pentru a alege corect salteaua de pat:

#1 Dimensiunea

O saltea nu trebui să fie nici mai mică nici mai mare decât cadrul patului. Apoi, ea trebuie să fie suficient de mare pentru una, doua sau mai multe persoane (depinde pentru cine o luați). Alegeți dimensiunile în funcție de înălțimea și greutatea celor care o vor folosi.

#2 Nivelul de duritate

Nivelul de duritate influențează gradul general de confort. De regulă, există trei mari tipuri de saltele: moi, de duritate medie și cu nivel ridicat de duritate.

#3 Tipul saltelei

Saltelele pot fi cu arcuri, cu arcuri împachetate individual sau cu spumă memory.

#4 Bugetul

În funcție de banii alocați pentru achiziția unei saltele, la kika putem alege din următoarele categorii de produse: Sleepmasters Plus, Sleepmaster, Optimal și Economy.

”Pentru a fi în cea mai bună formă, clienții noștri cer cele mai bune soluții de confort în timpul somnului. Aceasta este și ideea din spatele gamei de saltele kika: să oferim, pentru fiecare client în parte, cea mai bună soluție pentru un somn de nota 10! Din acest motiv am completat sortimentul cu cele 40 de modele noi de saltele. Am încercat să ne adaptăm tuturor cerințelor, menținând totodată cele mai ridicate standarde de excelență, cu care ne-am obișnuit deja clienții.” Doina Apostolică, director magazin kika România

La configurarea noii game s-a ținut cont de necesitățile individuale, dar și de faptul că fiecare saltea, indiferent de model, trebuie să asigure un sprijin în zona lombară și cervicală, două dintre cele mai importante zone ale corpului în timpul somnului. De asemenea, pentru a nu solicita coloana, putem ține o pernă între genunchi, iar dacă preferăm dormitul pe burtă, se recomandă poziționarea unei perne sub abdomen care să ne mențină spatele drept.

Tipuri de saltele pentru bebeluși și copii

În oferta kika există și numeroase modele de saltele pentru copii, adaptate pentru fiecare categorie de vârstă. Pentru nou-născuți sunt disponibile modele din fibră de cocos și spumă presată la rece, iar unele modele sunt prevăzute și cu strat 3D antisufocare. De asemenea, o parte din modelele pentru această categorie au funcție dublă de utilizare și pot fi folosite de copii, chiar și până la 13 ani.

Dacă sunteți curioși să vedeți ce mai puteți cumpăra din magazinul kika, din Militari, priviți clipul următor. Sunt multe decorațiuni și piese de mobilier ce și-ar putea găsi locul în casele noastre.

În cazul în care ți-a plăcut articolul despre cum alegi salteaua de pat, distribuie-l și cu prietenii în orice formă dorești.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies