CULORILE ACCENT ITI SCHIMBA RAPID CASA. IATĂ CUM!

by admin
0 comment

Puternic contrastante cu restul paletei cromatice, culorile accent sunt acele nuanțe ce scot în evidență o amenajare. Vii și îndrăznețe, ele pot fi un bun liante între elementele neutre de decor din încăpere.

Iată o galerie foto ce vorbește de la sine.

stil tropical

Sursă foto: Pinterest

tapet decorativ

Sursă foto: Axelen

tapet decorativ

Sursă foto: Axelen

influenta culorilor

Sursă foto: Pinterest

turul casei

Sursă foto: avetisiperoz.ro

Utilizarea unei culori foarte deschise sau foarte calde, precum roșul sau galbenul, pe piese mari de mobilier poate crea o senzație copleșitoare, dacă nu sunt folosite corect. De aceea este recomandat că ele să fie utilizate cu moderație. Ca în exemplul de mai jos.

culori accent sfaturi de amenajare

Sursă foto: Google Images

Chiar și cei fără prea multă experiență în amenajări interioare pot încerca accentele de culoare. În doze mici, ele pot înviora rapid încăperea. Cu câteva perne decorative, un covor nou sau o lampă într-o nuanță îndrăzneață puteți reîmprospăta decorul fără mari bătăi de cap și eforturi financiare.

Mai multe sfaturi de amenajare găsiți în secțiunile Home decor și Turul casei.


Poate v-ar mai interesa să citiți:


Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies