Cu Flanco reciclezi si castigi!

by admin
0 comment

Flanco Retail, în parteneriat cu Sistemul Național de Reciclare a Bateriilor (SNRB), demarează campania ”Privește partea pozitivă”, menită să încurajeze publicul să aducă în magazine bateriile uzate pentru a fi reciclate.

Campania se desfășoară în toate cele 117 magazine Flanco din țară, în perioada 15 octombrie 2016 – 31 martie 2017. În schimbul bateriilor folosite, participanții primesc în loc altele noi și au șansa de a câștiga o vacanță, dar și alte premii.

Sursă foto: Flanco

Sursă foto: Flanco

Ce dai și ce primești

Pentru fiecare 20 de baterii uzate, predate în plicurile speciale de colectare amenajate în magazinele Flanco, SNRB va oferi participanților la campanie patru baterii noi, două tip R3 (AAA) și două tip R6 (AA).

Premii pentru participanți

Pe parcursul campaniei, participanții care știu să răspundă la întrebări legate de colectarea selectivă pot primi ghiozdane, acumulatori externi sau cutii pentru colectarea la domiciliu a bateriilor. La final, SNRB va organiza o tombolă pentru marele premiu constând într-o vacanță pentru două persoane într-o destinație eco, pentru ”reîncărcarea bateriilor”.

Echipa magazinului în care se va colecta cea mai mare cantitate va fi recompensată cu vouchere pentru achiziționarea de produse electronice.

”Vindem în fiecare zi mii de produse electronice care necesită baterii și de aceea am considerat că este de datoria noastră să ne implicăm într-o astfel de campanie de informare și conștientizare. Bateriile uzate sunt printre deșeurile care necesită o manipulare și o depozitare corespunzătoare, ele nu trebuie aruncate în aceleași locuri cu gunoiul menajer, iar această campanie este contribuția noastră la un mediu mai sănătos și un aer mai curat.” – Nicoleta Dumitru-Barbu, Marketing Specialist Flanco Retail

La ediția anterioară au fost colectate peste 20 tone de baterii uzate. Mai multe detalii despre campanie găsiți pe www.colecteazabaterii.ro.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies