CU CE NE INCALTAM IN VARA LUI 2016. PROPUNERI DE LA TAMARIS

by admin
0 comment

Rafie, culori și o reinterpretare a curentului retro-chic într-o manieră contemporană, asta ne propune Tamaris pentru vara lui 2016. Reprezentative sunt tocurile din plută, franjurii, dar și imprimeurile etno și florale.

tamaris vara 2016

Sursă foto: Tamaris

Hippie is back!

În acest sezon, influenţa stilistică a anilor ’70 se va reflecta şi în moda pantofilor, dar într-o manieră mai matură. „Nouveau Hippie” este vechiul trend cu un nou status. Evazat în loc de strâmt (precum fusta mini în A a reprezentat revendicarea libertăţii de mişcare a piciorului), stilul atrage chiar mai multă atenţie asupra pantofilor. Influenţele boho adaugă colecţiei franjuri și tonuri puternice (de condimente ori pământii). Imprimeurile florale – în adevăratul stil „flower power” – joacă un rol esenţial.

tamaris vara 2016

Sursă foto: Tamaris

În privinţa tocurilor, revenim la motto-ul „înapoi către natură”, deoarece în timpul verii hippie nimic nu merge fără pluta şi platforme din lemn.

Boho Summer Look

Romanii au cucerit lumea în sandale, iar acum sandalele cuceresc lumea. Trendul sandalelor gladiator este în creştere şi pregătește terenul pentru moda Olympus.

Tamaris prezintă pantofii cu barete multiple, într-o nouă versiune a trendului antic. Tocurile din plută, curelele metalice şi imprimeurile florale garantează răsturnări de situaţie surprinzătoare, transformând sandalele gladiator în modele elegante până la gleznă sau până la genunchi.

tamaris vara 2016

Sursă foto: Tamaris

În cazul sandalelor cu platformă, partea din faţă cu barete devine o armă universală a modei, potrivindu-se numai bine cu rochii de vară vaporoase, dar şi cu ţinute de festival sau look-ului boho.

Culori

Culorile dominante ale modelelor cu platformă sunt caracteristice curentului hippie și valului anilor ’70: tonuri calde de pământ și tonuri de condimentele, variind de la curry la scorțișoară, la portocaliu ars şi ruginiu. „Culorile picante” sunt amestecate cu albastru sau galben aprins, ce oferă profunzime trendului boem-chic.

Materiale

Lemnul și pluta îmbunătățesc aspectul tocului platformelor, în timp ce espadrilele întăresc legăturile cu fibrele vegetale. Iuta și rafia constituie baza pentru cea mai tare talpă, iar pânza își unește forțele cu textilele. Franjurile sintetizează aspectul hippie, în vreme ce paietele sau elementele metalice atrag atenția, ele fiind aplicate într-o manieră direcționată sau pe toată suprafața.

Elemente cheie

În colecția de vară 2016, stilul casual este îmbinat cu stilul couture. Pantofii cu platformă și tălpile progresive însoţesc noile forme de pantaloni Marlene, culottes.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies