CU CE CALCAM HAINELE MAI USOR SI MAI RAPID

by admin
0 comment

Am făcut un sondaj printre prietenele mele să văd ce părere au despre călcatul rufelor. De ce? Pentru că eu prefer să mă ocup de orice altă activitate casnică decât de asta. E în topul lucrurilor pe care destest să le fac. Dar am zis că poate e ceva preconceput în cazul meu și că experiența altora, mai bună, mă va face să depășesc blocajul.

Ce să vezi, jumătate dintre ele au aceeași părere, trei calcă rufe să se relaxeze și două nici nu adoră, nici nu detestă.

Sursă foto: Laundry House

Sursă foto: Laundry House

Dacă sondajul nu a rezolvat treaba, am început documentarea despre fiare și stații de călcat – și ce alte ustensile s-au mai inventat pentru treaba asta – și care promit o experiență cât mai plăcută. Pe site-ul Philips e o secțiune întreagă în care sunt prezentate invenții recente în materie, ce promit să calce de la blugi la mătase, fără setări de temperatură și fără a lăsa nicio cută nedorită. Și avem așa: stații de călcat cu aburi, fier vertical, fier cu aburi și masă de călcat altfel decât aia pe care o știm de la mama de acasă.

Ce am aflat…

Păi despre stații am aflat că sunt ideale pentru a călca de două ori mai multe haine decât poate un fier cu aburi în același timp. Dar nici fiarele cu abur nu sunt rele, pentru că noile modelele promit să îndepărteze orice cută persistentă. În plus au și un sistem de detartrare integrat care rezolvă problemele calcarului.

Dacă aveți un magazin de haine sau dețineți în garderobă multe piese delicate, cu aplicații din paiete și cristale sau cu broderii, un fier vertical rezolvă ușor treaba. El e recomandat și pentru împrospătarea hainelor și eliminarea mirosurilor, dar și pentru netezirea perdelelor, a draperiilor și a cuverturilor. Ah și încă ceva, nu este nevoie de masă de călcat.

În linii mari acestea  sunt variantele zilelor noastre, care, în detaliu, arată AȘA.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies