Criolipoliza, o solutie pentru slabirea localizata

by admin
0 comment

Știi depozitele acelea rezistente de grăsime care se încăpățânează să dispară și după multe ore de sport și de diete complicate? Sau acelea pe care pur și simplu vrei să le înlături fără să fie nevoie de antrenamente și restricții alimentare? Pentru ele se pare că s-a inventat CRIOLIPOLIZA!

Ce este criolipoliza?

Criolipoliza este un tratament non-invaziv, ce îndepărtează țesutul adipos prin răcire controlată. Temperatura minimă la care se poate ajunge este de -8 grade Celsius. Este nevoie însă de răbdare până când apar rezultatele. În medie, este vorba de 3-6 săptămâni. În acest timp este recomandat să ai grijă la alimentație și să consumi cel puțin 2 l de apă de zi, pentru că eliminarea celulelor adipoase se face prin limfă.


Criolipoliza este alternativa non-invazivă la liposucție.


Criolipoliza prin tehnologia CoolTech

La Dasdem Aesthetic Clinic, acolo unde vă povesteam că testez sistemul Velashape, acela care oferă rezultate imediate de lifting și de reducere a stratului de celulită și pe care îl laudă celebrități precum Madonna, Demi Moore sau Kim Kardashian, testez și criolipoliza prin tehnologia CoolTech. Am făcut două ședințe, una pentru genunchi și o alta pentru abdomen.

Ce se întâmplă în timpul unei proceduri de criolipoliză CoolTech?

Orice procedura începe prin măsurarea țesutului adipos din zona vizată. Apoi nu trebuie decât să stai comod pe patul de tratament cel puțin 60 de minute. Zona unde va acționa CoolTech este protejată printr-o membrană și un gel anti-îngheț, ambele cu rol de protecție a pielii împotriva temperaturii scăzute.

Printr-un proces de vacuum, țesutul gras se fixează în aplicatoarele speciale. Dacă la început presiunea este mai intensă, pe măsură ce temperatura scade, senzația se atenuează până la dispariție. În timpul sesiunii, celule grase de sub piele (adipocitele) îngheață și mor (apoptoză adipocitară sau moartea programată a celulelor). În săptămânile următoare procesul metabolic firesc al organismului elimină reziduurile lor prin intermediul sistemului limfatic.


Tehnologia CoolTech reușește să scadă temperatura zonei asupra căreia se acționează până la -8 Celsius în mai puțin de 5 minute, fapt ce reduce substanțial senzația de disconfort.


Ce simți în timpul sesiunii de criolipoliză?

La picioare am simțit mici furnicături, senzație cu care am rămas și câteva zile după. În schimb, la abdomen, a fost ceva mai intens. Asta și pentru că zona este mai sensibilă și stratul adipos mai evident. Circa o săptămână după procedură am resimțit crampe abdominale comparabile cu cele date de o febră musculară. Suportabil, deci nu vă faceți griji!

Fiecare ședință se termină cu un masaj de drenare ceva mai viguros pentru a repune sângele în circulație. Am strâns un pic din dinți, dar la nici trei săptămâni genunchii meu se subțiaseră cu 3 cm fiecare. Și procesul nu s-a încheiat! 🙂

Care sunt rezultatele criolipolizei?

 • Eliminarea grăsimii localizate
 • Remodelarea corporală
 • Scăderea circumferinței cu până la 5 cm după o ședință
 • Aspect îmbunătățit al pielii

În cât timp se văd rezultatele?

În medie, durează 2-3 săptămâni să vezi primele efecte ale tratamentului. E nevoie însă de răbdare! După cum scriam mai sus, în circa o lună și jumătate, chiar două pot trage concluziile finale. Pentru acestea va exista un articol dedicat pe blog, așa că mai vino pe aici! 🙂


Studiile clinice efectuate au arătat că 50% din celulele adipoase înghețate sunt eliminate chiar de la prima ședință.


Ce zone poți trata?

Criolipoliza se poate face și pe zone mai întinse, precum abdomen sau spate, dar și pe suprafețe reduse, precum genunchi, brațe sau aripioare. Un terapeut Dasdem îți va spune exact, în cadrul unei evaluări gratuite, care sunt procedurile care ți se potrivesc pentru a ajunge la rezultatele dorite.


CoolTech dă rezultate bune și în combinație cu Velashape, după fiecare ședință de criolipoliză fiind necesară o pauză de minim 7 zile până la efectuarea oricărui nou tratament în zona tratată astfel. Nu se criogenează aceeași zonă mai devreme de 45 de zile, dar o alta se poate trata chiar în aceeași zi. Ține cont și de faptul că ai voie doar 3 ședinte de criolipoliză pe an/suprafață tratată.


Contraindicații:

CoolTech nu este recomandat gravidelor sau lăuzelor și persoanelor care suferă de:

 • insuficiență renală sau hepatică
 • boala Raynaud
 • crioglobulinemie
 • hipoproteinemie
 • degerături grave
 • diabet sever
 • febră
 • carcinom, cancer
 • dermatită, eczeme
 • varice, flebită, tromboflebită.

Sper ca cele de mai sus să îți fie de de folos și să încerc și tu procedurile oferite de Dasdem Aesthetic Clinic.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies