#Creativo de primavara: Workshop-uri gratuite si creatori romani

by admin
0 comment

Pe 27 și 28 mai 2017, la The Ark București are loc o nouă ediție #Creativo Club Social de Cusut și Brodat, un eveniment dedicat pasionaților de modă, design, stil și handmade și care vor să înceapă un business pornind de la această pasiune.

#Creativo aduce laolaltă tineri întreprinzători, designeri şi profesionişti din industria de fashion cu targetul acestora: un public activ, tânăr, în tendinţe, în căutare de alternative de calitate în materie de vestimentaţie şi de accesorii. Programul este de la 10:00 la 19:00.

Pe lângă toate acestea evenimentul oferă și sprijin pentru dezvoltare personală şi reconversie profesională și își propune revitalizarea şi reinventarea industriei de fashion din România, susţinerea micilor antreprenori, dar și punerea în practică a pasiunii pentru modă prin însuşirea unor abilităţi practice: elaborarea și construcţia tiparelor, noţiuni de design vestimentar, stilism și consiliere vestimentar.

Sunt 8 wokshop-uri gratuite la care te poți înscrie AICI.

La #Creativo de primăvară vor mai fi conferințe, expoziție de mașini de cusut și brodat, dar și prezentări de modă.

Dacă articolul ți-a fost util, distribuie-l în orice formă dorești.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies