CONCURS ZOOTROPOLIS PENTRU COPII MICI SI MARI!

by admin
0 comment

CineForum și Editura Litera Mică ne invită la un concurs dedicat lansării în România a filmului de animație Zootropolis. Eu îl aștept de câteva luni bune deja, pentru că este de departe una din peliculele care îți așează un zâmbet larg pe față și ți-l readuce de fiecare dată când te gândești la el.

Dacă nu știți despre ce vorbesc, iată trailerul oficial.

Partea 1:

Partea 2:

Premiile și regulile concursului:

Pentru a participa la concurs, la care puteți câștiga, pe 7 martie, o carte Zootropolis și un notebook Zootropolis, trebuie să scrieți un comentariu în josul articolului cu ce vă place la acest film de animație.

Carte Zootropolis

Cartea Zootropolis

Notebook Zootropolis

Notebookul Zootropolis

Toate răspunsurile trimise până duminică, 6 martie, orele 23:59 intră în concurs. Ele vor fi atent citite de echipele DIY Bazaar, CineForum și RanEvents Communication, iar pe 7 martie vom trimite câștigătorilor câte un email de informare. Să aveți pregătite numele, adresa și numărul de telefon.

Zootropolis, o veritabilă producție Disney, este distribuit de Forum Film România și are premiera în țara noastră pe 4 martie.

Ah, și încă ceva. Vocea personajului principal cheie îi aparține actriței Tily Niculae. Am ascultat câteva replici. I se potrivește grozav rolul! 🙂

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies