#Concurs: Voucher cadou pentru articole de copii de la SMYK

by admin
0 comment

Pentru mine, 1 iunie a fost dintotdeauna Ziua Copilului. De anul acesta este și zi liberă grație acelor părinți care au susținut inițiativa și cărora personal le mulțumesc pentru că au dat prilejul tuturor familiilor să petreacă o dată în plus alături de cei mici.

În copilărie de abia așteptam să vină 1 Iunie. Mergeam în parc, desenam pe asfalt, primeam mici cadouri… Unele dintre ele erau jocuri cu care să ne umplem timpul cât era vacanța de lungă. Multe amintiri frumoase se leagă de acea zi. Pentru că mi-a rămas specială în suflet, astăzi vreau să profit de oferta SMYK All for kids de până la -40% la jucării și să îți dau un voucher de 100 lei pe care să îl folosești cum vrei în oricare din magazinele retailerului.

Care este campania SMYK?

Până pe 29 mai 2017 îi poți pregăti o surpriză copilului tău profitând de prețurile speciale pe care o bună parte din jucăriile SMYK le au. Reducerile ajung până la -40%. Pe pagina SMYK All for Kids vezi toate articolele aflate în promoție, de la jucării educative până la jocuri pentru activități în aer liber.

Recomandări SMYK All for kids pe etape de vârste:

  • Copii între 0-2 ani: Covoraș de joacă, Jucărie interactivă Fisher Price, Centru, Set activități Smiki
  • Copii între 2-4 ani: Figurine Frozen, Coș cumpărături cu accesorii, Smiki – vehicule, Cărucior păpuși Smiki, Set bebeluș și accesorii hrănire Smiki, Casă de marcat Smiki
  • Copii între 4-6 ani: Joc de magie, Lego Duplo, Mașinute și elicoptere cu telecomandă, Set Trolls, Seturi Play Doh, Păpuși Barbie, Set joacă nisip, Mașină de făcut baloane Smiki
  • Copii peste 6 ani: Cubul Rubik, Elicopter cu telecomandă, Lego Ninjango, Căști Soy Luna, Lansator Nerf.

În magazinul SMYK All for Kids din mall-ul Vivo! Constanța, pe lângă jucării, poți alege și articole din Colecția Primăvara-Vară 2017 reduse cu până la -50%.

Ce trebuie să faci pentru a câștiga voucherul!

Îți spuneam că am un voucher de dat oferit de SMYK All for kids. El are o valoare de 100 lei și va fi adjudecat de un cititor / o cititoare în data de 24 mai 2017. Tot ce trebuie să faci este să pui într-un comentariu link-ul unui articol de pe dianamihaila.ro și să spui de ce ți-a plăcut, apoi scrie ce cadou vrei să îi cumperi copilului tău cu ocazia zilei de 1 Iunie. Pe 25 mai voi face o actualizare la această postare cu numele câștigătorului / câștigătoarei. Te rog să lași o adresă de email validă atunci când publici comentariul pentru a putea fi contactat(ă) mai apoi de reprezentanții SMYK.

Îți mulțumesc de pe acum pentru timpul acordat lecturării blogului și sper ca informațiile pe care le găsești să îți fie utile.

Despre SMYK All for Kids

SMYK All for kids este un retailer specializat în comercializarea de jucării, articole de puericultură, îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru copii de la 0 la 14. Brandurile proprii, Cool Club – pentru haine și SMIKI, pentru jucării – SMIKI, stau alături de mărci globale ca Lego, Hasbro sau Mattel.

În România, SMYK All for kids este prezent în opt locații din București și din țară:  Vivo! Constanța, Afi Cotroceni – București, ParkLake Shopping Center – București, MegaMall – București, Promenada Mall –  București, Afi – Ploiești, Shopping City – Galați, Shopping City – Timișoara. Magazinele SMYK All for kids se găsesc în patru țări sub acest brand și sub brandul Spiele Max în Germania.

Dacă ți-a plăcut articolul, distribuie-l te rog și cu prietenii în orice formă dorești.


Update – Numele câștigătorului:

Magazinul SMYK All for Kids oferă voucher-ul cadou de 100 de lei doamnei Paula Mihai. Aceasta va fi contactată la adresa de email folosită pentru publicarea comentariului. Mulțumiri sincere tuturor celor care au participat la concurs.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies