CONCURS SI CADOURI PENTRU DESCHIDEREA JYSK MIHAI BRAVU

by admin
0 comment

JYSK România anunță deschiderea unui nou magazin în zona Mihai Bravu, din București, joi, 4 august 2016, începând cu opt dimineața. Ca la orice eveniment de acest gen, retailerul a pregătit o serie de oferte și de cadouri pentru primii săi clienți.

  • 150 de perne din spumă cu memorie gratis primilor cumpărători care achiziționează produse în valoare de minim 50 de lei;
  • până la 10 rate fără dobândă prin CardAvantaj și Star Card.
#jysk #campanieumanitara #inundatii #balcani #diybazaar

Sursă foto: expedit.eu

JYSK Mihai Bravu este localizat pe Șoseaua Mihai Bravu, nr. 319, iar între 8:00 și 10:00 dimineața cafeaua și croissantul sunt din partea casei.

Concurs:

Pentru a participa la concurs, intră pe www.jysk.ro/mihaibravu și răsfoiește broșura cu ofertele de deschidere, poziționează cursorul pe articolul preferat, apoi distribuie-l pe Facebook. După acest pas, completează formularul ce apare după ce ai dat share produsul și apasă butonul “Participă”.
Poți câștiga prin tragere la sorți un set de dining format din masă STORVORDE și 4 scaune HAMMEL, în valoare de 1.525 lei* (*preț normal)!

Concursul se încheie pe 10 august, iar numele câștigătorului va fi publicat pe această pagină, pe 12 august. Premiul va fi ridicat din magazinul JYSK Mihai Bravu.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies