Concurs: Scrie-n rime si poti castiga o vacanta la Venetia

by admin
0 comment

Am văzut Veneția de două ori deja și știu sigur că drumul ne va mai purta acolo cel puțin o dată, în perioada carnavalului. Străduțele înguste, pavate cu piatră, restaurantele cochete, gondolele, porumbeii sunt însă motive suficiente pentru a-ți dori să călătorești în orice lună din an în orașul plutitor, așa cum mai este el cunoscut.

Acum că ți-am făcut poftă de un city break (sper!), îți spun că ai șansă să ajungi la Veneția și cu ajutorul Profi, care în luna iubirii te invită la concurs!

Un concurs extrem de romantic

Pentru a te înscrie în tombola pentru marele premiu, trebuie să faci două lucruri.

Nr. 1: Mergi la cumpărături

Fă cumpărături de minim 30 de lei în orice magazin Profi din țară, în perioada 13-27 februarie 2018, păstrează bonul și înscrie-l online pentru tragere la sorți pentru a câștiga vacanța în doi la Veneția, unul din cele două smartphone-uri Huawei Mate 10 Lite sau sute de sticle de vin și coșuri pentru îndrăgostiți. Ai toate detaliile pe dragorime.ro, însoțite de regulament. Ține minte însă că în fiecare zi cineva câștigă ceva, iar la finalul campaniei se extrage și marele premiu: vacanța! Toți câștigătorii sunt anunțați pe pagina de Facebook a Profi.

Nr. 2: Compune o poezie pentru persoana iubită

Aparent sună complicat, dar lucrurile sunt foarte simple. Fii atent(ă)! Tot ce trebuie să faci este să intri pe dragorime.ro și să introduci numele persoanei iubite în rimele pe care Flick le-a creat pentru tine. El a făcut mare parte din treabă, tu doar trebuie să desăvârșești poezia. Asta este partea bună, că și dacă n-ai mai compus niciodată niciun vers, acum ai ocazia să îți surprinzi jumătatea cu ceva diferit. Pentru noi, fetele, o poezie este un gest suprem de romantism. Cred că nici bărbații nu rămân indiferenți! 🙂

Când rima e gată, tastează în câmpul indicat adresa de email a persoanei pe care alegi să o surprinzi, iar versurile tale vor fi livrate instant, puse în ramă. Dacă vrei, poți distribui poezia și pe contul tău de Facebook. Let it be love și succes la premii!

#DragoRimeProfi

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies