CONCURS PENTRU ZUGRAVII AMATORI, LA LEROY MERLIN

by admin
0 comment
Dacă v-ați vopsit de curând pereții casei, până pe 30 septembrie, vă puteți înscrie în concursul Leroy Merlin, pentru a câștiga unul din cele 10 seturi de trafaleți și unelte pentru zugrăvit! Retailerul se bazează probabil pe faptul că v-a plăcut proiectul și vreți să vă implicați și în altele de gen, având în vedere premiile.
concurs Leroy Merlin

Sursă foto: Leroy Merlin

Pentru a putea participa la concurs trebuie să aveți cont pe Facem-Facem.ro. Proiectul cu care participați trebuie să fie realizat de dumneavoastră și nu cumpărat. Sunt valide doar înscrierile care conțin fotografii reale ale proiectelor (preferabil atât în stadiul de execuție, cât și în forma finală). Câștigătorii vor fi desemnați prin votul membrilor comunității Facem-Facem.ro. Departajarea câștigătorilor cu același număr de voturi se face luând în considerare numărul de vizualizări pe proiect. Pentru înscriere apăsați butonul “Adaugă proiect pentru concurs”, din secțiunea “Concurs actual”.  Regulamentul integral al competiției este disponibil AICI.

Dacă nu vă tentează concursul, atunci poate vreți să aruncați o privire prin broșură. Pentru asta nu este nevoie decât să apăsați pe imaginea de mai jos.

concurs Leroy Merlin

Sursă foto: Leroy Merlin

Mai multe informații și oferte din zona retailerilor de do it yourself din țara noastră, găsiți în secțiunea DIY – Who is who în România. V-a plăcut articolul? Atunci distribuiți-l și cu prietenii pe rețelele de socializare sau în orice altă formă doriți.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies