CONCURS: FA-TI COPILUL VEDETA INTR-UN FILM DE ANIMATIE!

by admin
0 comment
Aveți un copil de 8 până la 16 ani, super-talentat şi spontan, care e pasionat de filme? Atunci ajutați-l să devină star în cadrul campaniei Cinema City ”Micile Voici Mari”, prin care se caută o fată și un băiat pentru a dubla personaje din superproducția „The Snow Queen – Crăiasa Zăpezii 3D”, ce va avea premiera în România în luna noiembrie a acestui an.

Dorim să găsim vocea potrivită și îi provocăm pe părinți să își înscrie copiii la concursul nostru. Vor avea parte de o experienţă specială, pentru că personajele sunt simpatice şi replicile sunt amuzante. Copiii se vor distra şi vor avea parte de o șansă reală de a face parte dintr-o echipă de actori. – Ioana Ionescu, Marketing Manager al Cinema City România.

Preselecția are parte în perioada 11-30 septembrie. În urma acestui proces, zece participanți (cinci băieți și cinci fete) vor merge mai departe să dea proba finală într-un studio de înregistrări profesionist.

Înscrierile se fac pe platoforma micilevocimari.cinema-city.ro, unde sunt sunt disponibile și patru filme („Pene Galbene 3D”, „Mune: Gardianul Lunii 3D”, „Blinky Bill: Koala cel poznaș 3D” și „Albinuța Maya 3D”) din care pot fi descărcate texte pe care copilul le va citi într-o înregistrare, în varianta proprie de dublaj.

concurs voci copii

Sursă foto: Cinema City

Tot pentru copii talentați și creativi avem o serie de proiecte DIY (do it yourself) pe care le pot încerca singuri sau împreună cu dumneavoastră. Iată câteva recomandări:

Mai multe tutoriale asemănătoare găsiți AICI.


În schimb, dacă doriți să vă ocupați de amenajarea camerelor celor mici, vă propunem câteva variante.

Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii!

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies