Concurs: Castiga mobilierul dorit, cu kika

by admin
0 comment

Dacă vrei să faci mici schimbări de decor în locuință și te gândești să cumperi câteva piese de mobilier noi pentru asta, nu te grăbi. Încearcă-ți norocul și la concursul kika, unde poți câștiga cupoane valorice de până la 5.000 lei. Valoarea totală a premiilor este de 9.000 lei, TVA inclus.

Astfel, până pe 26 octombrie 2016 poți câștiga mobila dorită dacă faci o vizită la kika, în Militari, fotografiezi produsul preferat și îl pui într-un comentariu alături de cuvintele ”My future furniture!”. Poți participa la concurs chiar dacă nu ai timp să ajungi în magazin până la data anunțată, navigând pe site-ul retailerului și selectând piesa de mobilier dorită. Tot ce trebuie să faci este să copiezi poza și să o încarci tot sub formă de comentariu și tot însoțită de cuvintele ”My future furniture!”, pe pagina de Facebook a kika România.

concurs

Sursă foto: kika

Care sunt premiile:

Premiul I. Un cupon valoric 5.000 lei.
Premiul II. Un cupon valoric 3.000 lei.
Premiul III. Un cupon valoric 1.000 lei.

Câștigătorii nu pot primi contravaloarea în bani sau în alte bunuri a premiului, iar premiul nu poate face obiectul unor schimburi cu alte produse, în afara celor vândute în mod uzual în cadrul magazinului. Condițiile de utilizare ale cuponului valoric sunt menționate pe ambele părți ale acestuia. Pentru mai multe detalii despre concurs citiți Regulamentul oficial.

Succes!

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies