COMBINA STILUL HIPPIE CU CEL ROCK-N-ROLL SI FII LA MODA IN SEZONUL TOAMNA-IARNA 2015/2016

by admin
0 comment
Dacă îți plac combinațiile vestimentare ieșite din comun, în care stilurile se amestecă pentru a crea un look original, în acest sezon ești în tendințe! Mai ales dacă perferi hainele hippie și pe cele rock-n-roll. Joacă-te cu culorile, cu volumele și cu țesăturile și suprapune-le cum ți se pare ție mai interesant.

Totuși câteva repere în acest sens nu fac rău nimănui. Iată câteva sugestii din cea mai recentă colecție BSB.

colectia BSB toamna-iarna 2015-2016

Sursă foto: BSB

Colecția toamnă-iarnă 2015/2016 de la BSB continuă povestea anilor ’70 începută în sezonul cald. Cele două tendințe majore ale perioadei, pe de o parte un stil hippie, romantic și, pe de altă parte, unul rock-n-roll, creează o colecție dinamică, ușor adaptabilă de la zi la seară.

 

colectia BSB toamna-iarna 2015-2016

Sursă foto: BSB

Rochiile fluide, mini sau lungi, cu imprimeuri boeme, pantalonii evazați și tricotajele definesc garderoba sezonului toamnă-iarnă 2015/2016. Vestele din blană și gama variată de jachete călduroase din stofă și impermeabile personalizează ținutele și aduc un plus de confort în zilele reci. Din punct de vedere cromatic, această colecție este dominată de nuanțe de gri și combinații alb-negru, iar accentele sunt date de burgundy, orange, kaki și albastru.


Mai multe articole asemănătoare găsiți în secțiunea DIY Beauty & Fashion. Îți facem însă câteva recomandări:


Dacă ți-a plăcut articolul, distribuie-l și cu prietenii!

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies