COLIER DIN NASTURI VECHI

by admin
0 comment

O podoabă nouă nu strică niciodată! Tocmai de aceea astăzi învățăm cum să facem un colier în doar câteva minute, cu materiale pe care mai mult ca sigur le avem deja prin casă. 

De ce aveți nevoie:

  • nasturi vechi (preferabil cu pietre sau mărgele);
  • pâslă (fetru);
  • panglică sau lanț;
  • pistol de lipit cu silicon;
  • ață și ac;
  • foarfecă.

Cum procedați:

Pasul 1: Așezați pe o bucată de pâslă nasturii pentru a stabili forma în care îi veți lipi sau coase. Odată decis acest lucru, prindeți-i unul câte unul cu ajutorul pistolului de lipit sau a aței și acului. Pistoalele cu silicon se găsesc în toate magazin de DIY din România, dar și cele de art & hobby sau în hypermarket-uri.

Pasul 2: După ce ați terminat de lipit/cusut nasturii, decupați excesul de pâslă, apoi coaseți câte o bucată de panglică sau un lanț pentru a finaliza colierul. Dacă optați pentru lanț nu uitați să cumpărați și un set de închizători (se cumpără din magazinele de DIY sau art & hobby, la fel ca și pâsla).

Simplu, nu?

Iată mai jos colajul foto care ne-a inspirat să scriem acest material.

diybazaar-tutorial-197

Dacă v-a plăcut acest articol despre cum faci un colier din nasturi vechi, distribuiți-l și cu prietenii pe rețelele de socializare sau în orice altă formă doriți.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies