Colecțiile de iarnă IKEA au ajuns în magazine

by admin
0 comment

VÄRMER, VINTERFEST și MARKERAD sunt cele 3 colecții ce aduc tendințele sezonului de iarnă în magazinele IKEA. Primele două au ajuns deja la raft, urmând ca cea din urmă să fie disponibilă de la începutul lui noiembrie.

VÄRMER

Pentru realizarea acestei colecții, IKEA a invitat 2 familii de designeri, din părţi diferite ale lumii, Suedia și Kenya, ce s-au inspirat din viața de zi cu zi pentru a oferi soluții de amenajare și decorare pentru toată lume, indiferent că vorbim de un Crăciun cu zăpadă ori de unul tropical. Piesele VÄRMER au un design atractiv și sunt atemporale și funcționale. Ele sunt disponibile în ambele magazine IKEA din România, dar și online.

VINTERFEST

Colecția este inspirată de modalități moderne de a sărbători și de a reuni oamenii, păstrând izul scandinav, minimalist. VINTERFEST este realizată din materiale sustenabile, în nuanțe fresh de roșu, albastru și negru, fiind disponibilă în magazine și online.

MARKERAD

Colecția limitată MARKERAD este rezultatul unei colaborări de succes dintre IKEA și designerul Virgil Abloh și combină funcționalitatea cu stilul modern, urban, dar și cu diverse referințe culturale înalte. Gama de produse avangardiste se orientează către o viață fluidă și contemporană și include un pat de zi, o masă, un scaun, o oglindă, un corp de iluminat, materiale textile, un dulap și accesorii.

„Vreau ca fiecare articol să le aducă oamenilor un sentiment de mândrie și îmi doresc ca designul să fie cel mai întemeiat motiv care să le trezească acest sentiment.” – Virgil Abloh.

Virgil Abloh, alături de Henrik Most, lider de creație al IKEA, au efectuat cercetări ample pentru a veni în întâmpinarea nevoilor tinerilor adulți ce se mută  pentru prima dată singuri. Colecția va fi lansată în România pe 2 noiembrie 2019.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies