Colectia JYSK pentru terasa si gradina. Galerie foto

by admin
0 comment

Pentru JYSK, colecția 2017 dedicată terasei și grădinii este marcată de simplitate în stil scandinav. Ea cuprinde piese moderne cu design nordic, minimalist, realizate din materiale rezistente la umezeală, precum metal, petan, lemn masiv și lemn artificial, toate ușor de întreținut.

Accesoriile și decorațiunile urmează patru tendințe generale de decorare interioară: Dark Deco, Cultural Roots, Urban Jungle și Industrial North.

Dark Deco

Dark Deco este un stil extravagant, ce se remarcă prin tonurile închise, țesăturile din fibre elegante (gen catifea) și obiecte decorative realizate din marmură, cupru mat și sticlă.

Sursă foto: JYSK – Set terasa DVYG negru 

Cultural Roots

Cultural Roots scoate în evidență rădăcinile culturale, un stil relaxat, feminin, obiecte cu aspect neprelucrat și accent pe motive etnice.

Urban Jungle

Urban Jungle exprimă jungla urbană, un stil exotic, în care natura se mută în interior.

Sursă foto: JYSK – Masa bistro LARVIK si scaune LARVIK

Industrial North

Industrial North este un stil brut și minimalist, cu un aspect rece, dar elegant.

Sursă foto: JYSK – Set terasa LEVANGER 

„Ideea de la care plecăm este să le oferim clienților piese moderne și care nu necesită întreținere, realizate din materiale de calitate, cu un design inovator, cu ajutorul cărora pot transforma terasa sau grădină într-o oază de liniște sau un loc ideal pentru petreceri cu prietenii sau cine târzii în familie. Astfel, pot profita de fiecare zi cu vreme bună, fără să se preocupe de strânsul scaunelor când plouă, deoarece mobila pentru grădină e concepută special pentru a oferi tot confortul unei sufragerii, dar în același timp pentru a rezista în mediul exterior.” – Alex Bratu, Country Manager JYSK România

Noua colecție JYSK este disponibilă în mai multe mărimi, culori și materiale, atât ca seturi standard ce includ mese și scaune, cât și în varianta modulară, ce permite flexibilitate în decorarea și organizarea terasei sau grădinii. De exemplu, masa UBJERG și scaunele VARMING pot transforma spațiul exterior într-un mod original, într-o notă caracteristic scandinavă.

Sursă foto: JYSK – Set VARMING

Gama include seturi lounge, seturi de grădină, seturi bistro, șezlonguri, hamace, pavilioane, balansoare, ghivece, cutii de depozitare, dar și lămpi și felinare de diverse mărimi, forme și culori, în ton cu cele mai recente tendințe.

Sursă foto: JYSK – Set terasa VEBBESTRUP 

Interesant:

Circa 80% din lemnul utilizat pentru mobila de grădină are certificare Forest Stewardship Council (FSC®). Restul este mobilier din tec.

FSC este o organizaţie non-profit în ale cărei păduri nu sunt tăiaţi mai mulţi copaci decât pot fi înlocuiţi în mod natural, împiedicând astfel exploatarea excesivă. În acelaşi timp, animalele şi vegetaţia sunt protejate, iar persoanele care lucrează în pădure primesc instructaj, echipament de siguranţă şi un salariu decent.

Deviza JYSK: “Sleeping and Living”

JYSK este un brand danez, cu afaceri de peste 2,5 mld. euro la nivel european pe piața de mobilier și decorațiuni interioare. Activ în 41 de țări, grupul și-a început operațiunile în România în 2007, deținând în prezent o rețea de 42 de magazine în orașe precum București, Arad, Baia Mare, Craiova, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Oradea, Pitești, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara, Alexandria, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Piatra Neamț, Hunedoara.

Dacă ți-a plăcut articolul despre colecția JYSK pentru terasă și grădină și în consideri util, distribuie-l cu prietenii în orice formă dorești.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies