Colectia de electrocasnice Dolce&Gabbana si Smeg, disponibila si in Romania

by admin
0 comment

Colecția capsulă de electrocasnice Smeg, realizată în colaborare cu celebrul brand Dolce & Gabbana, este disponibilă și în țara noastră începând cu luna decembrie. Ea este adusă de Häfele România, lider în domeniul producției și comercializării de accesorii, feronerie pentru mobilier și sisteme electronice de control al accesului și importator oficial Smeg.

Colecția „Sicily is my love” a fost prezentată în exclusivitate publicului la cea mai importantă expoziție internațională de mobilă, Salone del Mobile di Milano 2017. Ea cuprinde prăjitoare de pâine, storcătoare de fructe și legume, espressoare, fierbătoare, blendere, mixere cu bol și storcătoare de citrice, toate învăluite de un imprimeu viu colorat inspirat de Sudul Italiei.

Lămâile aurii, citricele, perele și cireșele de un roșu aprins sunt câteva dintre detaliile tipic siciliene încadrate în forme geometrice (ce poartă numele de „crocchi”). Există și motive florale, frunze de acant stilizate și imagini cu munte Etna, toate înconjurate de frize decorative și ruine de temple.

Simbolurile sunt asociate cu renumita regiune autonomă a Italiei, iar conceptul este un omagiu adus lui Domenico Dolce și lui Stefano Gabbana, a căror casă de suflet este și va rămâne Sicilia.

Dacă ți-a plăcut articolul, distribuie-l te rog.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies