Colectia Chic Ville Craciun 2016

by admin
0 comment

Tot timpul mi-au făcut cu ochiul colecțiile Chic Ville, în special cele dedicate sărbătorilor de iarnă. Sunt atât de festive, de elaborate și de rafinate! Uite, spre exemplu, în acest an mă încântă fantastic ideea mixtului de nou și vechi, de globuri și decorațiuni primite din generație în generație asociate cu globuri textile, din sticlă, rășini, ceramică sau lemn.

Craciun 2016

Sursă foto: Chic Ville

De altfel, tendința sezonului de iarnă 2016 este către texturi naturale, completate și complimentate de multă vegetație specifică anotimpului. Purtând numele de ”Forest Christmas”, colecția conține ghirlande, coronițe sau flori de Crăciun ideale pentru a crea o atmosferă festivă.

Craciun 2016

Sursă foto: Chic Ville

Craciun 2016

Sursă foto: Chic Ville

Dar aceasta nu este singura colecție pentru finalul de an. Mai sunt încă trei. ”Gold Christmas” este o colecție specială, cu tonuri de auriu și materiale nobile, ”Silver Christmas” aduce în prim plan tonurile de argintiu și rafinamentul unor decoruri aparte, iar ”Classic Christmas” înseamnă decoruri cu mult roșu. 

Accesoriile vedetă sunt globurile pictate manual, sfeșnicele cochete și sticlele împodobite în mod creativ

Un decor de sărbători nu este complet doar prin ornarea bradului și accesorizarea casei cu ghirlande tematice. În tabloul de Crăciun mai este loc și pentru pahare, tăvi, felinare și sfeșnice elegante.

Craciun 2016

Sursă foto: Chic Ville

Masa de Crăciun este și ea una dintre atracțiile acestei perioade. Pentru a-i da o notă festivă, specialiștii Chic Ville recomandă decorarea ei fie cu seturi de farfurii în culorile clasice (verde, roșu), fie cu nuanțe pastelate, toate însă cu un design aparte.

Craciun 2016

Sursă foto: Chic Ville

UTIL:

Pentru cei care nu au suficient timp la dispoziție sau nu se pricep să aleagă singuri cadoul potrivit, Chic Ville a lansat în acest an serviciul de corporate gifts pentru colegi și parteneri, dar și serviciul de împachetări cadouri.

Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii. Ideile frumoase merită împărtășite! 😉

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies