COD GRATUIT PENTRU O LUNA DE TEST. INVATA SA CREEZI CLIPURI DE 1 MINUT

by admin
0 comment

OneMinute.video este o platformă online ce are la bază realizarea de clipuri nici mai lungi, nici mai scurte de 60 de secunde. Dacă depășești sau nu atingi această durată, nu poți încărca materialul video. De ce această restricție? Pentru că inițiatorii ei sunt de părere că dacă nu reușești să spui bine povestea în acest interval, e foarte posibil ca după pragul de un minut ea să nu mai aibă aceeași forță.

editare video

Sursă foto: premiumbeat.com

Christoph Alexander Geiseler, unul dintre creatorii platformei, a susținut în luna iulie, la București, un curs de editare video, după metoda train the trainers, în care a vorbit despre eficiența clipurilor de 60 de secunde în lumea digitală. Recomandarea lui este să începem prin a ne face un scenariu care să implice toate etapele – pre-producție, producție, post-producție – scenariu ce trebuie să aibă în vedere șase aspecte:

  1. Despre ce este povestea;
  2. Care este publicul țintă;
  3. Care este cea mai potrivită muzică;
  4. Cine este cel mai bun/potrivit narator;
  5. Cum trebuie să fie îmbrăcați cei care apar în clip;
  6. 3 imagini care dau viață poveștii.

”Identifică o problemă și apoi dă soluția. Asta va face povestea mai interesantă.” – Christoph Alexander Geiseler, fondator & președinte Seenfire Foundation

Geiseler ne-a arătat cum putem realiza un video percutant folosind Adobe Premiere (compatibil și cu Mac și cu Window), oferind privitorului o informație validă, atemporală, dar prezentată precum o poveste.

Ia-ți codul gratuit de acces în platformă, învață și experimentează!

Pentru a învăța singuri metoda trebuie să vă faceți un cont pe oneminute.video, secțiunea ”Alumni Login”. Apoi, după ce l-ați activat, pe pagina de profil, în partea dreaptă a ecranului vor apărea următoarele secțiuni: Stories, Storybuilder, Lessons și Links.

Selectează ”Lessons” și după ce ai introdus datele de solicitate, folosește codul ”seenfireromania”, valid până pe 31 august 2016.

El îți va da acces la toată lista de cursuri necesare aprofundării tehnicii de realizare a clipurilor de 60 de secunde.

PS: Am mai descoperit și câteva cursuri interesant de blogging și social media AICI.

Dacă articolul ți-a fost util, distribuie-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies