COAFURA LA MINUT: CUM SA ITI FACI UN COC RASUCIT

by admin
0 comment

Nu cred că există femeie care să nu își dorească să își aranjeze părul rapid și frumos, astfel încât atunci când iese pe stradă toată lumea să o întrebe dacă a fost la coafor. Din experiență vă spun că am zile în care părul meu nu vrea să se așeze nicicum. Apoi, am alte zile în care eu nu vreau să mi-l aranjez nicicum. Într-o oarecare măsură suntem chit, deci n-ar trebui să fie cu supărare!

Mai grav e atunci când el nu vrea să se așeze, iar eu nu am pic de chef… Pentru astfel de zile am început să caut tutoriale de aranjare a podoabei capilare, astfel încât nimeni să nu se prindă cine nu a avut de fapt chef, eu sau părul! Și pentru că nu spun niciodată nu la o coafură la minut, am zis să testăm împreună următorul coc răsucit.

coafură la minut

Sursă foto: yetanotherbeautysite.com

De ce avem nevoie:

  • perie sau pieptăn;
  • elastic de păr;
  • 2-3 ace de păr.

Cum procedăm:

Pasul 1: Descurcăm foarte bine părul folosind peria sau pieptenul. Despărțim părul în două, apoi răsucim fiecare jumătate în parte de mai multe ori. Odată răsucite, prindem jumătățile între ele cu un elastic.

Pasul 2: Deasupra elasticului, cu ajutorul degetelor, facem un orificiu în păr, apoi luăm vârfurile, le introducem prin el și le scoatem pe dedesubt.

Pasul 3: Luăm restul de păr rămas și îl introducem și pe el în orificiul creat la pasul anterior.

Pasul 4: Pentru a ne asigura că nu se va desface cocul, înfigem câteva ace de păr în vârfuri.

Pentru o mai bună înțelegere a acestui tutorial, priviți cu atenție colajul foto de mai jos:

coafură la minut

Sursă foto: yetanotherbeautysite.com

Dacă vă place să vă aranjați părul în fiecare zi într-o manieră diferită, atunci dați click AICI pentru o serie de tutoriale despre cum putem prinde părul simplu și rapid. Vizitați și secțiunea DIY Beauty & Fashion pentru mai multe postări despre modă și trucuri de înfrumusețare.


Poate v-ar mai interesa să citiți și:

Tutorial: Machiaj de seară

Alegerea colierului în funcție de modelul bluzei

12 moduri în care îți poți lega eșarfa


Dacă v-a plăcut articolul, nu uitați să îl distribuiți și cu prietenii dumneavoastră.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies