COAFURA DE VARA. SAU CUM MI-AM CREPONAT PARUL PENTRU PRIMA DATA!

by admin
0 comment

Nu arăt chiar așa când mă dau jos din pat, dar părul meu sigur stă în toate direcțiile când e proaspăt spălat.

păr creponat

Sursă foto: DIY Bazaar

Ceea ce s-a întâmplat și în ziua în care am testat din nou Multi Styler 14 in 1 de la Flanco. Îl mai încercasem o dată când m-am antrenat să îmi fac bucle cu ondulatorul.

păr creponat

Sursă foto: DIY Bazaar

De data asta m-am trezit cu gândul să mi-l creponez folosind placa de păr ce include această opțiune!

produs cu înveliș ceramic

Sursă foto: DIY Bazaar

Mi-era teamă că voi sfârși prin a avea o coafură afro, dar nu puteam ști dacă va fi așa dacă nu încercam.

Mi-am înfruntat teama și m-am apucat de creponat. Multi Styler 14 in 1 este un produs ceramic de păr, care nu are nevoie decât de câteva secunde să se încălzească. Așa că primele rezultate au apărut rapid.

păr creponat

Sursă foto: DIY Bazaar

păr creponat

Sursă foto: DIY Bazaar

Pentru asta am menținut ondulatorul circa 5-10 secunde pe fiecare bucată de păr. Cu cât părul este mai lung, cu atât crește numărul aplicărilor pe fiecare șuviță în parte. Am început de la bază și am coborât către vârfuri, repetând procesul cam de două ori.

păr creponat

Sursă foto: DIY Bazaar

păr creponat

Sursă foto: DIY Bazaar

Vi se pare că a început să se creponeze? Iată încă un detaliu!

păr creponat

Sursă foto: DIY Bazaar

Acolo unde mi s-a părut că nu s-a creponat suficient, am revenit cu placa vreme de câteva secunde.

păr creponat

Sursă foto: DIY Bazaar

Una peste alta m-am coafat cam 20-25 de minute, asta și pentru că eram la prima încercare cu placa de creponat. Un look afro nu am obținut în urma acestei experiențe – și sincer nici nu îmi doream în faza asta, poate cu un alt produs de styling  – dar sigur mi-am găsit o nouă coafură pentru vara aceasta. Efectul este discret, dar nu trece neobservat! Cred că pentru o seară în oraș pot să insist mai mult pe șuvițele de păr și chiar să le tapez puțin pentru un plus de volum!

Tot pentru a-mi aranja părut rapid și ușor acasă am încercat și peria rotativă Rowenta for Elite Brush Active CF9232, un alt produs de păr pe care îl recomand cu mare încredere. Atât peria, cât și ondulatorul ce include și placa de creponat se găsesc în toate magazinele Flanco din țară, alături de multe alte produse de îngrijire a părului, acolo unde puteți beneficia și de sfaturi ale consultanților specializați. Pentru cei care nu au timp să ajungă în magazin există întotdeauna opțiunea comenzii online, direct de pe site-ul retailerului.

Pentru mai multe tutoriale asemănătoare vizitați secțiunea DIY beauty & fashion. Dacă v-a plăcut articolul despre cum mi-am creponat părul, distribuiți-l și cu prietenii pe rețelele de socializare sau în orice altă formă doriți.

flanco

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies