COAFURA BOEMA. COADA IMPLETITA IN 8 PASI

by admin
0 comment

Vă caracterizează stilul boem-romantic, atunci cu siguranță vă va plăcea să încercați următoarea coafură. Nu aveți nevoie decât de câteva agrafe, un elastic de păr și doi clești. Vă explicăm imediat în imagini. Priviți!

#boho #hairstyle #diy #beauty #diybazaar

Sursa: Pinterest

Dacă vă place să vă aranjați părul în fiecare zi într-o manieră diferită, atunci dați click AICI pentru o serie de tutoriale despre cum putem prinde părul simplu și rapid. Vizitați și secțiunea DIY Beauty & Fashion pentru mai multe postări despre modă și trucuri de înfrumusețare.

În cazul în care v-a plăcut articolul, nu uitați să îl distribuiți și cu prietenii dumneavoastră, dar și să dați like pe Facebook  paginii DIY Bazaar. Selectați opțiunea „Get notifications // Primește notificări” și astfel veți fi informați de fiecare dată când publicăm ceva nou pe site.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies