COAFURA BOEMA. COADA IMPLETITA IN 8 PASI

by admin
0 comment

Vă caracterizează stilul boem-romantic, atunci cu siguranță vă va plăcea să încercați următoarea coafură. Nu aveți nevoie decât de câteva agrafe, un elastic de păr și doi clești. Vă explicăm imediat în imagini. Priviți!

#boho #hairstyle #diy #beauty #diybazaar

Sursa: Pinterest

Dacă vă place să vă aranjați părul în fiecare zi într-o manieră diferită, atunci dați click AICI pentru o serie de tutoriale despre cum putem prinde părul simplu și rapid. Vizitați și secțiunea DIY Beauty & Fashion pentru mai multe postări despre modă și trucuri de înfrumusețare.

În cazul în care v-a plăcut articolul, nu uitați să îl distribuiți și cu prietenii dumneavoastră, dar și să dați like pe Facebook  paginii DIY Bazaar. Selectați opțiunea „Get notifications // Primește notificări” și astfel veți fi informați de fiecare dată când publicăm ceva nou pe site.

You may also like

Acest blog folosește cookies cu scopul de a îmbunătăți experiența de navigare a utilizatorilor. Prin apăsarea butonului ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies