Cina romantica la lumina becurilor inteligente. Cum ti se pare?

by admin
0 comment

Tehnologia a evoluat și odată cu ea, vrând, nevrând și noi. Dacă în unele situații un dispozitiv inteligent te ajută să scutești timp și energie, în altele el te distrează, te relaxează sau contribuie la micșorarea valorii unei facturi. Cred că ar mai fi și alte atuuri, dar mă rezum la acestea pentru că susțin argumentul articolului. 🙂

Din categoria gadget-urilor care ne distrează, ne relaxează și ne micșorează costurile lunare cu energia sunt și becurile inteligente. Philips Lighting a lansat recent modelul Hue Candle, care nu doar că face toate cele de mai sus, dar creează și o ambianță romantică acasă, la hotel sau la restaurant.

Philips Hue se transformă astfel în cel mai extins sistem de iluminat conectat pentru locuințe. Noul produs este disponibil atât în varianta color (Philips Hue White and Color Ambiance E14), cât și în varianta cu lumină albă (Philips Hue White Ambiance E14).

“Indiferent dacă ai nevoie de  lumină în lustra de pe hol, în lampadarul sau candelabrul din camera de zi sau în lampa din dormitor, Hue îți oferă libertatea de a-ți personaliza și controla lumina din casă într-un mod intuitiv și foarte ușor, în funcție de preferințele tale de iluminat, prin intermediul dispozitivelor mobile cum ar fi telefonul sau tableta.” – Florin Ciobotă, Consumer Channel Marketing Manager, Philips Lighting Country Group South CEE

Philips Hue Candle White Ambiance

Becurile tip lumânare, cu fasung E14 și lumină albă pot fi folosite în lămpi decorative. Setarea prin intermediul aplicației mobile a intensității potrivite, de la cald la rece, te poate ajuta să te concentrezi, să citești și să te relaxezi mai bine.

Philips Hue Candle White and Color Ambiance

Permite selectarea dintre 16 milioane de culori și toate nuanțele de alb pentru a crea o atmosferă plăcută. Luminile Hue pot fi sincronizate cu muzica, televizorul sau cu jocurile video. Ele se controlează cu ajutorul unui smartphone, controller sau alte accesorii inteligente din aceeași familie.

Detalii tehnice

Becul Philips Hue Candle E14 are o putere de 6W echivalent 40W tradițional și o intensitate luminoasă de 470 lumeni la 4.000k. Produsul are o dulie E14 și este disponibil în varianta ambianță albă (oferind un spectru larg de lumină alba de la caldă la rece) și în varianta ambianță albă și color, având la dispoziție o gamă de 16 milioane de nuanțe, cu un interval de temperatură de culoare de la 2.200K la 6.500K. Ambelor variante li se poate regla intensitatea luminoasă prin intermediul aplicației instalată pe dispozitivele mobile sau prin intermediul accesoriilor Hue (cum ar fi Hue Dimmer Switch). Hue Candle E14 se alătură gamei actuale de becuri Philips Hue, care include becuri cu fasung E27 și spoturi GU10.

Philips Hue funcționează perfect cu Amazon Alexa, Apple HomeKit, Google Home, Nest, Samsung SmartThings, precum și cu alte dispozitive inteligente pentru casă sau portabile, pentru a transforma modul în care interacționezi cu lumina și pentru a crea ambianța perfectă în locuința ta.


Costul Hue Candle varianta ambianță albă este de circa 200 lei, iar pentru varianta color se apropie de 300. Valoarea este evident mult peste cea a becurilor obișnuite, dar investiția se amortizează în timp prin reducerea consumului de energie. Plus că ele contribuie la crearea unui ambient plăcut și totodată modern, ușor de controlat chiar și de la distanță prin dispozitive mobile.


Uite și un scurt video despre primul sistem de iluminat inteligent pentru locuință Philips Hue:

Dacă ți-a plăcut articolul și ți-a fost util, distribuie-l în orice formă dorești.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies