Centrala termica inteligenta ce poate fi controlata de la distanta

by admin
0 comment

În secolul vitezei – supersonice, în unele zile – avem impresia că nici nu apucăm să respirăm, atât de multe lucruri sunt de făcut și de rezolvat deodată. Încercăm să prioritizăm, dar uneori pare de-a dreptul imposibil printre zecile de sarcini de la birou, cumpărături și activități cu familia. Vrem să ne împărțim în toate direcțiile, să le facem pe toate și chiar să mai avem și puțin timp pentru noi.

Sursă foto: Ariston

Sursă foto: Ariston

Îți imaginezi cum se aude liniștea? În mână ai o ceașcă de ceai și stai relaxat(ă) în fotoliu. Pe geam privești cum natura și timpul își urmează cursul. Începi să simți cum tensiunea și oboseala se evaporă. Îți auzi chiar și respirația. Te-ai relaxat! În casă este cald și bine. Un fior rece intrat pe sub ușa biroului ce se deschide și se închide aproape continuu te trezește la realitate. Ești încă la serviciu! Dar nu pentru mult timp, pentru că în câteva ore vei fi acasă, unde negreșit este cald și bine. Știi asta pentru că tocmai ce ai setat de la distanță temperatura dorită folosindu-te doar de telefonul mobil și de o conexiune wi-fi la internet.

Pare de poveste? Nu este! Astăzi sistemele de încălzire chiar pot fi controlate astfel. Un bun exemplu este aplicaţia Ariston NET lansată de producătorul de centrale termice Ariston. Aceasta este compatibilă cu o centrală în condensare de înaltă eficiență din gama EVO (Genus Premium EVO şi Clas Premium EVO). Sistemul Ariston NET este compus dintr-o astfel de centrală termică, dispozitivul Sensys Net conectat la wi-fi și din gateway-ul cu un design plat şi aplicaţia ce poate fi descărcată pe smartphone sau tabletă.

Aplicaţia mobilă ne permite să modificăm de oriunde temperatura din casă folosindu-ne doar de smartphone și de o conexiune la internet. Totodată ea oferă și alte funcții suplimentare, precum alertă la avarie sau reminder de revizie.

Sursă foto: Ariston

Sursă foto: Ariston

Sursă foto: Ariston

Sursă foto: Ariston

Ariston NET permite și gestionarea mai multor zone din interiorul locuinței (datorită interacţiunii cu kit-ul multi-zonă Ariston), garantând astfel maximum de confort și economie. O economie considerabilă de gaz ce ajunge până la 25%, conform specificațiilor tehnice (calculul se bazează pe consumul mediu de energie al unei locuinţe de 100 mp, dotată cu încălzire prin radiatoare).

Control prin aplicație mobilă

Instalarea aplicației mobile se face simplu, în doar trei pași:

  1. Instalare Sensys Net
  2. Conexiune la internet prin aplicație sau browser
  3. Înregistrare cont și produs

Pentru maximizarea confortului la domiciliu, Ariston NET oferă 4 moduri de funcționare: 1) oprire cu activarea funcției anti-îngheț, 2) iarnă, 3) vară și 4) vacanță, dar și două moduri de operare ce permit controlul confortului în funcție de obișnuințele noastre.

Aplicația permite și o mai bună informare asupra consumului de energie, oferind recomandări prin rapoarte și statistici ce pot duce la scăderea valorii facturii la gaze. Funcţia AUTO contribuie și ea la reducerea în mod semnificativ a consumului printr-o funcționare în acord cu temperatura exterioară și interioară.

Dacă apare o problemă, centrala inteligentă ne trimite în timp real o notificare de atenţionare. Concomitent, atenţionează și centrul de service, unde transmite o descriere a avariei. Prin activarea serviciului de asistenţă de la distanţă, service-ul autorizat Ariston poate identifica problema și stabili o vizită la domiciliu, în funcţie de programul clientului. Din nou foarte convenabil, nu?

Așa-i că viața este mult mai simplă și mai ușoară având la dispoziție astfel de produse și tehnologii? Acum că am povestit și ne-am informat, e decizia ta dacă optezi pentru o centrală în condensare echipată cu sistemul Ariston Net.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies