Cele mai relevante criterii de care sa tii cont cand alegi un epilator

by admin
0 comment

Sunt multe criterii în funcție de care luăm o decizie de cumpărare, indiferent care ar fi aceea. Iar ea este cu atât mai dificilă cu cât într-un astfel de magazin online dedicat frumuseții sunt zeci de mii de produse, care mai de care mai revoluționare.

În cazul unui epilator, femeile știu foarte bine că el este mai mult decât un produs de îndepărtare a părului nedorit. El este o prezență constantă în trusa de îngrijire personală, deci trebuie să fie ușor de utilizat, să aibă dimensiuni rezonabile și, mai ales, să nu provoace durere la utilizare.

Luând toate acestea în considerare, am făcut o listă cu aspecte în funcție de care alegem un epilator. Dacă mai găsiți și altele, le puteți trece într-un comentariu, în josul articolului.

#1 Preț.

Prețul nu este un aspect deloc de neglijat. Uneori suntem atât de tentați să cumpărăm un produs cu N funcții doar pentru că are atât de multe, încât pierdem din vedere nevoile noastre efective și plătim astfel mai mult pentru niște accesorii pe care nu le vom folosi poate niciodată. În medie, prețul unui epilator pornește de la 100 lei și merge până spre 400-500 lei. Sunt, evident, și modele mai ieftine ori mai scumpe de atât, dar fiecare își face propriul raport calitate-preț. Iată o selecție completă cu cele mai performante epilatoare de pe piață din care puteți alege.

#2 Formă & dimensiuni.

Un epilator mic este ușor de stocat și de transportat atunci când călătorim. Pe lângă cele ovale, ultra cunoscute, acum există pe piață modele cu mâner în formă de S, spre exemplu, care te ajută să te epilezi ușor pe toată suprafața corpului. Sau epilatoare care sunt proiectate în funcție de forma mâinii, pentru a fi cât mai ușor de ținut și manevrat.

#3 Accesorii & design.

Atunci când facem o achiziție ne tentează produsele care fac mai mult de un singur lucru. Avem impresia că plătim mai puțin pentru ceva ce oferă mai mult. Și chiar așa este! Astăzi, un epilator nu elimină doar părul inestetic de pe mâini și picioare, el poate fi folosit și pentru față sau alte zone ale corpului, unele dintre ele având efect de întindere a pielii pe acolo pe unde trece.

#4 Funcții.

E important ca produsul ales să fie prevăzut cu mai mult de o simplă funcție de îndepărtare a pilozităților. Sunt foarte utile treptele diferite de viteză, capacitatea de smulgere a firelor subțiri și scurte, fără a răni pielea ori posibilitatea de a fi utilizat atât în mediu umed sau uscat. Sunt unele modele care fac și masaj în zonele în care sunt aplicate.

Dacă ți-a plăcut articolul despre criterii în funcție de care alegi un epilator, distribuie-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies