Cele mai frumoase decoratiuni de Craciun de la Brico Depot si Praktiker

by admin
0 comment

Decembrie este luna sărbătorilor de iarnă, iar Crăciunul vedeta sa incontestabilă. Așa că haideți să ne bucurăm de acest sezon special și să aducem atmosfera de sărbătoare în casele noastre chiar de azi! Nu spun să facem bradul din prima zi a lunii, deși nu e nimic greșit dacă asta îți dorești. Spun doar că poți începe să ornezi treptat căminul, pentru ca Ajunul să fie doar despre familie, colinde și veselie și nu despre alergat după decorațiuni și pavazat în grabă.

Știți entuziasmul meu când vine vorba de amenajarea casei și cât de atașată sunt de locul în care trăiesc. Deci nu este o surpriză că an de an sunt cu ochii după brazi, globuri și ghirlande. Refolosesc mare parte din ornamentele acumulate în timp, dar îmi place mereu să aduc ceva nou decorului. Sunt daruri pe care le fac casei mele! Merită și ea! 🙂

Brico Depot și Praktiker, ambele branduri de casă și grădină ale grupului Kingfisher, au lansat deja cataloagele de iarnă, sub deviza #CrăciunMagic și împreună cu ele 4 teme din care putem alege: tradiții fără vârstă, spirit de poveste, basm de iarnă și influențe nordice. Așa că le-am răsfoit cu atenție, să îmi fac o primă idee despre ce aș putea cumpăra de acolo. Uite selecția mea de produse favorite.

decoratiuni Craciun Brico Depot

Ghirlanda pentru ușă, brăduții decorativi, șosetele și sfeșnicele merg integrate ușor în orice decor de iarnă. Nu doar anul aceasta, ci și mulți din cei ce vor veni. Prețurile sunt accesibile, așa că nu ai de ce să te temi că vei consuma o parte considerabilă a bugetului de sărbători. Uite, ciorapul costă doar 5 lei, dar este de mare efect. Îl poți burduși cu dulciuri și cadouri, la fel de bine cum îl poți umple cu beteală și cu globuri. Sau coroniță din brad artificial, cu un diametru de 50 de cm, care costă 49 de lei și poate fi agățată pe ușa de la intrare sau la una dintre ferestre.

Dar preferatul meu este acest brad argintiu. Uite un detaliu cu crenguțele lui.

Ornamentele, mereu o idee bună de cadou

Tot timpul mă uit la ce decorațiuni există prin magazine nu doar pentru că îmi place să îmi răsfăț casa, ci și pentru că ornamentele pot fi un cadou inspirat de oferit. Așa că, oricând, cu un set frumos de globuri poți face o urare pe cinste unei persoane dragi. Rămâne să alegi tu ce îți place din catalogul Brico Depot și din catalogul Praktiker pentru a oferi în acest sezon de iarnă. Ambele sunt valabile până pe 24 decembrie și pot fi găsite și în format fizic și în magazine.

Sper că informațiile de mai sus ți-au fost utile și că vei dori să le împărtășești și cu prietenii tăi. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi”. În felul acesta primești notificări la fiecare nou articol.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies