CEA MAI FRUMOASA RECLAMA FACUTA DE IKEA

by admin
0 comment

Ikea nu este un magazin doar pentru oameni si pentru nevoile lor de decorare si organizare. Si nici nu inseamna numai mobila, covoare, accesorii pentru baie sau ustensile de gatit. Ikea este un loc in care te simti ca acasa si daca esti pisica. Retailerul suedez a realizat chiar si un spot in sustinerea acestei idei, in care vedete sunt zeci de feline.

https://www.youtube.com/watch?t=13&v=Z7vXP3tHzhA

Dacă v-a plăcut reclama facuta de Ikea, distribuiți-o și cu prietenii pe rețelele de socializare sau în orice altă formă doriți. Și pentru că tot am pomenit de socializare, dacă aveți un cont activ pe Facebook, dați like și paginii DIY Bazaar. Pentru a fi informați la fiecare postare nouă, selectați opțiunea „Get notifications // Primește notificări”.

Despre Ikea și alți retaileri mari din sectorul de do it yourself din țara noastră puteți citi în secțiuneaDIY – Who is who în România. Iar pentru mai multe idei de decorare vizitați și categoriile Sfaturi de amenajare și Turul casei.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies