Ce spune culoarea usii tale despre tine

by admin
0 comment

Poate nu v-ați gândit niciodată că ușa de la intrarea în casă poate spune atât de multe despre personalitatea dumneavoastră, în schimb cei de la housetohome.co.uk au făcut-o. Ei au găsit interpretări pentru uși vopsite în galben, bleu, verde, roșu, negru, alb și violet.

Iată ce simbolizează fiecare în parte.

Ușa galbenă

Galben este o culoare solară, caldă, ce aduce în suflet calm și bucurie. O ușă galbenă sugerează că proprietarii sunt oameni primitori și prietenoși, niște gazde perfecte!

culoarea ușii

Sursă foto: housetohome.co.uk

Ușa blue

Asociat cu pacea și liniștea, bleul pus pe o ușă sugerează că familia care locuiește dincolo de ea este relaxată, comunicativă și prietenoasă.

culoarea ușii

Sursă foto: housetohome.co.uk

Ușa verde

Verdele induce o stare de siguranță și sugerează un mediu armonios.

culoarea ușii

Sursă foto: housetohome.co.uk

Ușa roșie

O ușă roșie chiar nu ai cum să o ratezi! Alegerea perfectă pentru proprietarii de case care își doresc să iasă în evidență.

culoarea ușii

Sursă foto: housetohome.co.uk

Ușa neagră

O opțiune veșnic la modă, negrul pe ușă sugerează un simț stilistic foarte accentuat.

culoarea ușii

Sursă foto: housetohome.co.uk

Ușa albă

Ușa albă sugerează că dincolo de ea să află o casă perfect organizată și foarte îngrijită.

culoarea ușii

Sursă foto: housetohome.co.uk

Ușa violet

În cultura feng-shi, violetul este singura culoare ce poate fi așezată în orice direcție. Nuanța este asociată minților deschise.

culoarea ușii

Sursă foto: housetohome.co.uk


Alte sfaturi pe care housetohome.co.uk le oferă celor care doresc să își vopsească ușile:

#1 Alegeți nuanțe care sunt în acord cu restul tonurilor și materialelor aflate în exteriorul casei și încercați să le coordonați între ele. Prin urmare, culoarea ușii trebuie să se armonizeze cu cea a obloanelor de la geamuri și cu căsuța poștală. Am mai adăuga noi și gardul felinarele din curte și mobilierul de exterior, dacă aveți o verandă chiar la intrare.

#2 Culorile au tendința să devină mai pale atunci când sunt aplicate pe suprafețe exterioare. Lumina diferită din timpul zilei și expunerea îndelungată la soare provoacă aceste schimbări de tonuri. Așa că înainte de a alege culoarea, testați mai multe nuanțe și vedeți cum arată ele în diferite momente ale zilei.

#3 Înainte de a vă apuca să vă vopsiți ușa, faceți un pas în spate și priviți-o în ansamblu. Veți realiza astfel ce merge mai bine cu finisajele ei, cu tocul ușii și cu accesoriile de pe ea. O culoare îndrăzneață poate da un aspect mai sofisticat, în vreme ce o nuanță mai pastelată poate da un aer mai prietenos.


Dacă v-a plăcut acest articol despre culoarea ușii și simbolistica ei, distribuiți-l și cu prietenii pe rețelele de socializare sau în orice altă formă doriți.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies