CE SORTIMENTE DE LEGUME, FLORI SI PLANTE AROMATICE CULTIVA ROMANII

by admin
0 comment

Ne place tot mai mult să cultivăm legumele, florile şi plantele aromatice, aceasta este concluzia unui studiu Hornbach, realizat în funcție de preferințele de cumpărare ale clienților săi.

În ultimii ani am observat că tot mai mulţi dintre clienţii noştri aleg să cumpere seminţe pentru a avea o cultură proprie în grădină sau chiar în apartament, în ghivece. Astfel, pe primele locuri în ceea ce priveşte seminţele cumpărate se află cele de legume, urmate de cele de flori şi apoi de plante aromatice. – Mugurel-Horia Rusu, director general Hornbach România

În ceea ce priveşte sortimentul propriu, gama Floraself, cele mai achiziționate semințe de legume sunt cele de castraveți, iar la capitolul plante aromatice, preferate sunt levănțica și leușteanul.

ce plante prefera romanii

Sursă foto: Hornbach Romania

Pe lângă semințe, toate cele șase magazine ale retailerului oferă și accesoriile necesare unei culturi complete atât pentru interior, cât și pentru exterior. Astfel, clienții vor putea selecta dintr-o gamă largă de tăvi, case de semănare, etichete tip, dar și plantatoare.

Bine de știut: În cazul reclamaţiilor îndreptăţite, banii sunt returnaţi sau produsele sunt înlocuite, pe o perioadă de 12 luni, pentru arbuşti, tufe, copaci sau trandafiri.

Pentru a veni în întâmpinarea clienţilor care se pregătesc din timp pentru semănarea de legume, flori sau plante aromatice, Hornbach amenajează în luna ianuarie, în magazinele sale, o zonă special dedicată seminţelor şi accesoriilor. În plus, aici cumpărătorii pot primi informaţii şi sfaturi de la specialiştii companiei cu privire la cele mai eficiente metode şi practici pentru o cultură bogată.

Despre retailerii din țara noastră și ofertele lor puteți citi mai multe în secțiunea DIY – Who is who în România. Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies