CE SI UNDE PUTEM MANCA DIFERIT IN PRIMAVARA-VARA LUI 2016

by admin
0 comment

Pe 17 februarie, SOFA World Cuisine a lansat noul său meniu de primăvară-vară. Un eveniment savuros, ce ne-a adus în față preparate culinare din culturi diverse. De altfel, aceasta este și filosofia restaurantului, să îmbine și să alăture rețete, ingrediente și tehnici de pregătire a mâncării în maniere cât mai variate.

Unul dintre cele mai spectaculoase feluri din noul meniu și o premieră în România este Dim Sum, un preparat de origine asiatică.

Sursă foto: Sofa World Cousine

Sursă foto: Sofa World Cuisine

Din aceeași parte de lume vine și sushi vegetarian.

Sursă foto: Sofa World Cuisine

Sursă foto: Sofa World Cuisine

Călătoria culinară continuă și prin savuroasa bucătărie italiană. Mousee al Prosciutto transformă aroma puternică a cărnii de porc într-un preparat delicat, în care textura fină pune în valoare ingredientele de calitate. Un alt preparat aparte este Pesto alla Trapanese. Spre deosebire de pesto-ul clasic, acest preparat combină în premieră ingrediente precum migdalele, ricotta și roșiile cherry în baza de busuioc și ulei de măsline.

Influențele din nordul Africii se regăsesc în mixtul de arome pe care îl descoperim în Tajin. Vasul special din ceramică și gustul citric sunt ideale pentru o experiență culinară de vară.

Sursă foto: Sofa World Cuisine

Sursă foto: Sofa World Cuisine

Din gastronomia românească, preparatul-vedetă este varza calită.

Fanii dulciurilor se pot bucura de opțiuni care variază de la prospețimea tartar-ului de ananas, la surprinzătorul tiramisu cu fructe, dar și de bogăția aromelor din baklava.

Sursă foto: Sofa World Cuisine

Sursă foto: Sofa World Cuisine

Poziționat în zona de nord a Bucureștiului, restaurantul SOFA World Cuisine este decorat într-un stil minimalist, elegant, în care accentele de metal se completează perfect cu priveliștea amplă oferită de pereții din sticlă.

Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies