CE SANDALE POTI SA PORTI IN ACEASTA VARA

by admin
0 comment

Dacă vrei să te simți bine în vacanță, ia-ți în bagaj cât mai multă încălțăminte comodă, spune o regulă nescrisă a călătorului. Firesc, de altfel și se aplică în special în cazul celor care doresc să exploreze îndeaproape fiecare destinație.

Vremurile în care pantofii comozi erau, de regulă, din categoria celor mai puțini estetici, au apus! Acum poți fii extrem de chic, fie că te duci la plajă, fie că faci o drumeție sau mergi să vizitezi un nou oraș.

Pentru femei, gama de încălțăminte de vară este foarte variată, așa că pantofii urâți nu mai au nicio scuză, oricât de confortabili ar fi la mers. La Tamaris, spre exemplu, în vara asta  se poartă design-urile inspirate de floră și de faună, mai ales de florilor din poieni, de grădinile japoneze şi de biodiversitatea din Amazon. Acest stil influențat de tropice este descris de culori puternice, atrăgătoare şi jucăuşe.

ce sandale porți

Sursă foto: Tamaris, colaj DIY Bazaar

Încălţămintea sezonului cald merge din ce în ce mai mult pe năbuc. Materialul este decupat şi prezintă puncte de aerisire precum găuri, macramé şi perforaţii. Lejeritatea devine din ce în ce mai importantă, iar mesh-ul, knitting-ul şi materialele elastice oferă sandalelor un aspect inovator.

Dacă sunteți în căutarea de inspirație pentru un look de vară construit de la o pereche de sandale fără toc, vă facem noi cinci propuneri.

ce sandale porți

Sursă foto: Pintrest

ce sandale porți

Sursă foto: Pintrest

ce sandale porți

Sursă foto: Pintrest

ce sandale porți

Sursă foto: Pintrest

ce sandale porți

Sursă foto: Pintrest

Mai multe proiecte de do it yourself și sfaturi de frumusețe găsiți în secțiunea DIY beauty & fashion.

În cazul  în care v-a plăcut acest articol, distribuiți-l și cu prietenii pe rețelele de socializare sau în orice altă formă doriți.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies