CE SA PORTI LA NUNTA ALTORA

by admin
0 comment

Poate nu v-ați bătut niciodată capul cu asta, dar să știți că există o serie de reguli pe care un invitat la o nuntă trebuie să le respecte când vine vorba de alegerea ținutei. Nu de alta, dar nu e loc de două mirese la aceeași petrecere. Asta ar fi una dintre reguli! Și nu doar rochiile albe sunt pe lista de ”Dont’s”, ci și aspecte legate de accesorii, imprimeuri sau croieli.

Dacă nunta nu are un anumit dress code impus de către miri – gen petreceri tematice sau all white – poate ar fi bine să țineți seama de următoarele reguli înainte de a vă alege ținuta pentru petrecere.

tinute de nunta

Sursă foto: Pinterest

Reguli pentru doamne și domnișoare:

#1 Nu purtați niciodată alb, chiar dacă rochia aleasă este una de cocktail. Albul este pentru mireasă!

#2 Nu vă faceți rochii cu trenă prea lungă (și trena e tot pentru mireasă!). O rochie lungă, care vă acoperă pantofii, este o alegere foarte bună.

#3 Nu exagerați cu decolteul.

#4 Nu vă luați rochii mult prea scurte. Eticheta unui astfel de eveniment nu permite.

#5 Atenție la accesoriile pe care le alegeți. Nu exagerați cu numărul lor!

#6 Atenție la paleta de culori pentru care optați. O nuntă nu este un bun moment să încercați ținute în nuanțe fosforescente.

tinute de nunta

Sursă foto: Pinterest

Reguli pentru domni:

#1 Dacă nu este impus prin dress code, nu luați smoking-ul la fiecare nuntă la care mergeți. Lăsați mirele și nașul să se evidențieze prin asta.

#2 Dacă nu purtați smoking asta nu înseamnă că puteți veni la petrecere într-o ținută mult prea casual. Evitați pantalonii scurți și cămășile fără mânecă.

#3 Evitați imprimeurile mult prea evidente!

#4 Nu purtați în piept flori naturale. Ele sunt specifice alaiului de nuntă (mire, naș, socrii, cavaleri).

#5 Nu purtați culori mult prea țipătoare sau accesorii care să atragă atenția în mod excesiv asupra dumneavoastră.

#6 Evitați țintele monocrome. E posibil ca mirele să fi optat pentru una.

Mai multe articole despre diferite sărbători și evenimente găsiți AICI.


ARTICOLE RECOMANDATE:


Dacă v-a plăcut articolul despre ce să nu porți la nunta altora, distribuiți-l și cu prietenii pe rețelele de socializare sau în orice altă formă doriți.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies