Ce putem cumpara de la Brico Depot in aprilie

by admin
0 comment

Luna aprilie aduce la Brico Dépôt articole esențiale pentru construcții și amenajări exterioare, la prețuri de depozit, încurajând pasionații de DIY (do it yourself) să-și pregătească grădinile și terasele pentru zilele însorite ale anului 2016.   

oferte brico depot

Sursă foto: Brico Depot

Cei care vor să-și înfrumusețeze curțile au la dispoziție mașini de tuns gazonul, motosape și motocoase, trimmere electrice, precum și accesorii pentru aceste utilaje. Pentru aranjarea teraselor, există o bogată ofertă de pavaje, dale, dușumele și gresie de exterior, disponibile și în variante economice, de cea mai bună calitate.

Pe zona de construcții, există o gamă variată de cărămizi, bolțari, șape, mortare, cimenți, tinci și lianți de zidărie, precum și plăci OSB și gips-carton, tablă zincată, țiglă metalică, membrane bituminoase, șindrilă și carton bituminos și plăci din policarbonat cu protecție UV pe partea exterioară.

oferte brico depot

Sursă foto: Brico Depot

Un produs surpriză în catalogul de aprilie este sistemul solar nepresurizat cu boiler, care se folosește pentru producerea apei calde menajere. Acest tip de panou solar nu consumă nicio altă formă de energie în timpul funcționării, apa fiind încălzită prin absorbția radiației termice solare, ceea ce conduce la amortizarea investiției în maximum doi ani.

Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies