Ce poți recicla la Brico Depot și în ce condiții

by admin
0 comment

Pentru că încerc să mă educ tot mai mult pe zona de reciclare, mi-am propus să adun informații despre acest proces din surse cât mai variate. Am întrebat și la Brico Depot și iată ce am aflat:

Există puncte de colectare selectivă în magazinele Brico Depot?

Da, punctele de colectare selectivă a deșeurilor sunt disponibile în toate magazinele Brico Depot din București și din țară, tot timpul anului, chiar în zona de intrare/ieșire, în proximitatea bancului de probă.

Ce fel de deșeuri se poate colecta și în ce condiții?

Retailerul DIY asigură colectarea selectivă a tuturor categoriilor de deșeuri (ex. baterii, corpuri de iluminat, carton, metal etc.).

Există campanii speciale de încurajare a reciclării?

Nu,  Brico Depot nu oferă discounturi sau vouchere pentru cei care reciclează deșeuri în magazinele proprii.

Uite ce și cum poți recicla la Flanco

Sper că informațiile de mai sus ți-au fost utile și că vei dori să le împărtășești și cu prietenii tăi. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi”. În felul acesta primești notificări la fiecare nou articol. E gratuit! La fel și pe grupul cu idei de organizare. 🙂

Iar dacă vrei să vezi ce clipuri mai public, abonează-te la canalul meu de Youtube. De acum înainte, multe articole se vor transforma și în conținut video.

You may also like

Acest blog folosește cookies cu scopul de a îmbunătăți experiența de navigare a utilizatorilor. Prin apăsarea butonului ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies