Ce poți recicla la Brico Depot și în ce condiții

by admin
0 comment

Pentru că încerc să mă educ tot mai mult pe zona de reciclare, mi-am propus să adun informații despre acest proces din surse cât mai variate. Am întrebat și la Brico Depot și iată ce am aflat:

Există puncte de colectare selectivă în magazinele Brico Depot?

Da, punctele de colectare selectivă a deșeurilor sunt disponibile în toate magazinele Brico Depot din București și din țară, tot timpul anului, chiar în zona de intrare/ieșire, în proximitatea bancului de probă.

Ce fel de deșeuri se poate colecta și în ce condiții?

Retailerul DIY asigură colectarea selectivă a tuturor categoriilor de deșeuri (ex. baterii, corpuri de iluminat, carton, metal etc.).

Există campanii speciale de încurajare a reciclării?

Nu,  Brico Depot nu oferă discounturi sau vouchere pentru cei care reciclează deșeuri în magazinele proprii.

Uite ce și cum poți recicla la Flanco

Sper că informațiile de mai sus ți-au fost utile și că vei dori să le împărtășești și cu prietenii tăi. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi”. În felul acesta primești notificări la fiecare nou articol. E gratuit! La fel și pe grupul cu idei de organizare. 🙂

Iar dacă vrei să vezi ce clipuri mai public, abonează-te la canalul meu de Youtube. De acum înainte, multe articole se vor transforma și în conținut video.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies