Ce poti face cu un umeras?

by admin
0 comment

Te-ai gândit vreodată ce poți face cu un umeraș? Noi da și am găsit și două răspunsuri. Suntem siguri că ar mai fi câteva, dar vă invităm să ne ajutați să completăm lista.

1. Umerașul suport de pantofi

Știți umerașele acelea mici folosite de marile magazine pentru a expune pantofii? Ei bine, puteți să vă confecționați și dumneavoastră acasă câte bucăți doriți. Sau câte umerașe de sârmă aveți, ca să fim exacți! În primă fază, nu aveți nevoie decât de un clește pentru a rupe și răsuci sârma. Dacă vreți să le cosmetizați un pic, le puteți decora cu hârtie colorată sau cu materiale imprimate, la fel ca în colajul de mai jos.

refolosire umerase haine

Sursă foto: Google Images

2. Umerașul clește de bucătărie

Pentru acest proiect aveți nevoie de umerașele acelea de plastic, cu clești la capete, folosite pentru ordonarea fustelor și a pantalonilor. Este drept că nu puteți refolosi întreg umerașul, ci doar extremitățile, dar tot e ceva.

Cum procedați? Fie rupeți cu mâna umerașul, precum o creangă de copac, fie folosiți un cuțit zimțat. Capetele se pot șlefui cu bandă abrazivă.

Cleștii fostului umeraș îi puteți folosi în nenumărate situații în gospodărie. Noi vă dăm trei idei:

  1. închideți plicurile cu condimente desfăcute;
  2. sigilați sacul cu detergent de rufe, pentru a nu se usca;
  3. închideți punga cu chips-uri, pentru a se păstra proaspete cât mai mult timp.
refolosire umerase haine

Sursa foto: Google Images

Vă mai vin în minte și alte modalități de folosire? Foarte bine! Împărtășiți-le într-un comentariu.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies