CE PANTOFI PUTEM PURTA IN TOAMNA ASTA

by admin
0 comment
Ușor, ușor trece vremea sandalelor și ni se deschide în față o paletă largă de opțiuni. Căci toamna, mai mult decât oricând, putem purta o gamă foarte variată de pantofi.

De la modele clasice și confortabile, precum încălțările cu toc mediu, balerinii sau pantofii de inspirație masculină, putem trece rapid la o pereche de stiletto sexy. Pentru că ne permite garderoba de sezon, construită pe suprapuneri și accesorizată în funcție de temperatura din termometru.

În această toamnă, la Diane Marie Studio, pantofii sunt din piele imprimată cu grafisme, au texturi sofisticate și o paletă cromatică foarte variată, ce pornește de la roșu intens, albastru electric, bleumarin și merge până la verde crud sau nude. Prețurile ajung până la 290-300 lei pentru o pereche de pantofi office, balerinii până la 255 lei, iar ghetele până la 349 lei (n.r. din ce am văzut noi pe site la momentul redactării acestui articol).

Iată câteva modele de sezon:

pantofi de toamna

Sursă foto: Diane Marie Studio

pantofi de toamna

Sursă foto: Diane Marie Studio

Tot despre pantofi am mai scris și:


Dacă v-a plăcut articolul despre pantofi de toamnă, nu uitați să îl împărtășiți și cu prietenii!

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies