Dacă ești vegetarian sau lacto-vegetarian, cum este cazul meu, știi că mâncatul rapid nu prea este o opțiune, pentru că aproape de fiecare dată trebuie să îți prepari ceva. Dar asta e bine pentru că așa am eliminat din start sandwich-urile de la automat și frâna la fast food.
Se întâmplă uneori chiar să nu ai timp să îți prepari mâncarea sau să aștepți la restaurant să îți fie servită o salată ori o porție de legume la grătar. Ce faci atunci? Sau ce faci când nu ai nici cel mai mic chef să gătești ceva, dar îți este foarte foame? O variantă ar fi să încerci produse vegetariene din comerț. Mie îmi place foarte mult humusul, dar, din păcate, nu știu să îl prepar. Și până învăț, îmi fac pofta pe la restaurante orientale sau cumpărând diferite sortimente din hypermarketuri.
Din această ultimă categorie fac parte și produsele Daniela’s, care m-au atras întâi prin tipurile de humus de la raft. Pe lângă cel clasic, de curând am descoperit și varianta cu ardei copți, un mix interesant pe care sigur am să îl mai încerc.
Apoi la Daniela’s mai găsești și chiftele vegetale, burgeri din legume, icre de fasole și șnițele din soia. Burgerii sunt noii mei favoriți! Așa că acum, când mergem la un grătar, pot să îmi încălzesc și eu un burger delicios la foc, pentru că de gătit nu se pune problema, el fiind gata preparat.
Mai multe postări de la evenimentele la care particip și despre locurile pe care le descopăr găsiți în secțiunea Lifestyle & Travel. În cazul în care v-a plăcut acest articol produse vegetariene, distribuiți-l și cu prietenii pe rețelele de socializare sau în orice altă formă doriți. Și pentru că tot am pomenit de socializare, dacă aveți un cont activ pe Facebook, dați like și paginii DIY Bazaar. Pentru a fi informați la fiecare postare nouă, selectați opțiunea „Get notifications // Primește notificări”.
[efb_likebox fanpage_url=”DiyBazaar” box_width=”250″ box_height=”” colorscheme=”light” locale=”ro_RO” responsive=”1″ show_faces=”0″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”0″ ]