Ce fel de pantofi prefera romancele si ce purtam in 2017

by admin
0 comment

Diane Marie Studio este un brand românesc de pantofi care din 2012 și până acum se mândrește că a încălțat peste 6.000 de femei cu pantofi creați manual. Designerul și fondatorul Diana Nedea, împreună cu echipa sa de meșteșugari, au urmărit tendințele de cumpărare ale româncelor și iată ce a rezultat.

  • Eleganța și confortul primează;
  • Cel mai vândut model este Stiletto cu toc confortabil de 8 cm;
  • Culorile preferate sunt nude, auriu, verde, albastru și roșu, împreună cu combinații inedite de imprimeuri în care predomină verdele, albastrul sau auriul.
pantofi lucrati manual

Sursă foto: Diane Marie Studio

Ce purtăm în 2017?

Conform Institutului Pantone, culoarea anului este verdele crud, ea simbolizând reconectarea cu natura. Nuanța se regăsește deja în colecțiile de pantofi semnate de Diane Marie.

“În 2017, culoarea anului este verde Greenery. În ultimii 2 ani, nuanțele de verde au fost la mare căutare, însă anul acesta cu siguranță vor fi piesa de rezistență și pentru acele cliente care în anii anteriori au fost mai reticente.” – Diana Nedea


Despre pantofi poate ți-ar mai plăcea să citești și:

Care sunt etapele realizării unei perechi de pantofi (video realizat în fabrica Diane Marie)

Soluții de organizare a pantofilor

Cum trebuie să fie o pereche bună de încălțări


Dacă v-a plăcut articolul și v-a fost util, distribuiți-l și cu prietenii în orice formă doriți.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies