CE AM AFLAT DESPRE O PARTE DIN PRODUSELE VEGIS.RO

by admin
0 comment

Dacă ești interesat(ă) de un stil de viață sănătos și de o nutriție bazată pe produse ecologice și naturale, atunci este foarte posibil ca informațiile de mai jos să îți fie utile. Ele sunt totodată soluții pentru un plus de energie, pentru o mai bună tonifiere și pentru o piele mai fină acum în sezonul estival, când temperaturile ridicate ne pot strica echilibrele naturale din corp. 

Eveniment_Vegis.ro_Smoothie-uri cu pulberi Niavis

Vegis.ro este un magazin online de produse naturiste ce comercializează peste 5.000 de produse alimentare, produse bio/vegane, remedii naturiste, suplimente, cosmetice și detergenți, oriunde în România, în maxim 48 de ore. Lider pe segmentul său de piață, shop-ul propune pentru această vară linia de pulberi pentru smoothie-uri Niavis, 100% din plante bio, ecologice, nemodificate genetic, raw și naturale (conform descrierii distribuitorului).

Reprezentanții Vegis spun că ele se recomandă a fi consumate cu regularitate, fiind în egală măsură surse de energie, de frumusețe și de tonifiere. Aceste pulberi conțin plante precum spirulina, baobab sau maca și au un aport considerabil de vitamine și de minerale esențiale pentru o stare de sănătate bună.

Uleiul de cocos Niavis, ambalat într-un recipient de sticlă pentru a-și păstra proprietățile nutritive cât mai mult timp, este un ulei ecologic extravirgin, din Sri Lanka, foarte apreciat atât pentru consum intern, cât și pentru uz cosmetic.

Gama Niavis cuprinde pulberi de spirulină, chlorella, orz verde, iarbă de grâu, pudră proteică din orez, făină de cocos, MSM, moringa, baobab, orz verde, turmeric, guarana, semințe de chia, goji, dude albe, astragalus, macaccino, neem, cat`s claw, rhodiola, boabe de cacao, cafea verde, ginkgo biloba, iarbă de grâu, lucernă, tribulus terrestris, ginseng siberian, kelp și ulei de cocos extravirgin.

Pentru o piele mai fină, gama Bielenda Golden Oils este propunerea acestui sezon și nu numai. Proprietățile nutritive ale uleiurilor selectate îmbunătățesc rapid condiția pielii, oferindu-i nutrienții de care are nevoie, îndepărtând senzația de piele uscată care strânge, hrănind în profunzime și luminând tegumentul. Fiecare produs Bielenda Golden Oils conține trei uleiuri prețioase.

Gama include Produse Ultra Fermitate, cu uleiuri de babassu, fructul pasiunii și fistic (ulei de baie, loțiune de corp, unt de corp) și Produse Ultra Nutritive, cu uleiuri de argan, perilla și abisinian (ulei de baie, loțiune de corp, unt de corp).

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies