Cateva produse de par si un tutorial de agrafe glam

by admin
0 comment

Orice femeie știe cât de complex este ritualul de îngrijire și coafare a părului, mai ales dacă acesta este lung. Totul începe cu produsele pe care le folosim la fiecare baie – de la șampon, la balsam și până la masca de hidratare și continuă cu foehn, perie rotativă sau bigudiuri, ca la final să ajungem la produsele de styling: fixativ, ceară sau spumă.

Când vine vorba strict de coafat, de cele mai multe ori e nevoie de mâna unui specialist, pentru că nu-i o treabă chiar simplă să îți faci singură un coc sau o împletitură.

machiaj

Sursă foto: lorealparisusa.com

Dar putem încerca să avem în casă câteva articole de îngrijire a părului cu care să ne facem treaba ușor și bine. O parte dintre ele le-am pomenit mai sus, dar reluăm și mai adăugăm câteva:

  • uscător de păr (găsiți AICI o selecție amplă de modele cu prețuri ce pornesc de la 49,00 lei);
  • placă ceramică – e bună dacă nu îți plac zulufii;
  • perie rotativă sau ionică – una dintre cele mai ușoare modalități de coafare;
  • ondulator – dacă îți plac zulufii;
  • bigudiuri calde – pentru cei mai elaborați zulufi. 🙂

Bineînțeles că nu e nevoie să le avem pe toate în casă, dar măcar un astfel de produs tot ne-ar prinde bine. Știți când își arată cel mai bine utilitatea? Dimineața, când ne grăbim să ajungem la birou și părul ne stă în toate direcțiile.

Ziceam că aceste recomandări de produse de păr se întovărășesc perfect cu un tutorial de agrafe DIY.

De ce aveți nevoie:

  • agrafe de păr medii și lungi
  • pietre decorative pentru textile
  • lipici
  • spray colorat (opțional)

Pasul 1: Dacă nu sunteți mulțumiți de culoarea originală a agrafelor, le puteți vopsi cu ajutorul unui spray. Pentru asta vă recomandăm să le prindeți pe o bucată de carton și apoi să începeți pulverizarea. De abia după ce s-au uscat puteți trece la pasul următor. Lăsați-le minim 10-15 minute la soare.

Pasul 2: Cu ajutorul unui adeziv, montați pietrele decorative la capătul fiecărei clame. Presați bine până fixare.


Dacă nu vă trebuie uscătoare de păr sau alte articole de styling și îngrijire, vizitați acest magazin online plin de produse pentru întreaga familie și pentru întreaga casă.

În cazul în care v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies