Catalogul Praktiker pentru vara lui 2017

by admin
0 comment

Praktiker a lansat catalogul „Construcţii şi Renovări”, valabil până la începutul lunii septembrie. El conține produse destinate amenajării locuinţelor și poate fi accesat gratuit, în format electronic, pe www.praktiker.ro, prin descărcarea aplicaţiei Catalog Praktiker România, disponibilă în AppStore şi Google Play. Cei care și-l doresc în formă tipărită, îl pot solicita în toate magazinele retailerului din țară.

Catalogul ”Construcții și Renovări” are 210 pagini și este împărțit în trei capitole:
1. primul prezintă produse necesare pentru construcţia unei locuinţe,
2. al doilea este dedicat categoriilor de produse pentru renovări,
3. al treilea vine cu propuneri de unelte profesionale de lucru.

catalog praktiker

Sursă foto: Praktiker

Produsele sunt însoţite de imagini sugestive, detalii tehnice, preţ, dar şi de explicaţii privind modul de utilizare. Articolele disponibile doar în magazinele retailerului sunt marcate corespunzător și în catalog cu eticheta EXCLUSIV la Praktiker.

„Pe lângă prezentarea gamelor de produse destinate construcţiei şi amenajării unei case, clienţii pot găsi şi prezentarea serviciilor speciale, valabile în toate magazinele Praktiker, precum mixare vopsele, debitare lemn sau livrare gratuită.” – Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker România

Spor la construit!

În secţiunea dedicată construcţiilor sunt produsele necesare fiecărei etape a lucrării, precum blocuri de ceramică (6,09 lei/buc), lemn sau tencuială decorativă Marmorom 25 kg (144,90 lei), pe bază de granule de marmură. Mai mult, clienţii pot selecta produsele dorite – ferestre, uşi – dintr-o paletă variată, potrivită cerinţelor oricărui proiect.

Inspiraţie pentru renovare

Iată câteva exemple de produse: faianţa Aruba (33,99 lei/m2), cu plăci realizate prin tehnologia de decorare digital printing, cu design diferit de la o placă la alta, dar şi modele variate pentru obiecte sanitare, şemineuri sau corpuri de iluminat.
Noul catalog propune și tipuri de vopsea pentru diverse suprafeţe. Vopseaua siliconică Durasil 25 kg (299,99 lei) pentru exterior, vopseaua lavabilă Spirit 15 l (159,90 lei) pentru interior şi, exclusiv la Praktiker, emailul acrilic bază 2 pentru culori închise 0,65 l (20,99 lei), pentru lemn şi metal.

Unelte profesionale de lucru

Catalogul Praktiker conține și game de unelte necesare diverselor etape de lucru, dar şi cu soluţii pentru depozitarea acestora, gen aparate de sudură, pistoale de vopsit, compresoare cu ulei, ciocane retopercutoare sau polizoare unghiulare.

Dacă acest articol despre catalog Praktiker din vara lui 2017 ți-a fost util, distribuie-l în orice formă dorești.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies