CATALOGUL LEROY MERLIN PENTRU LUNA APRILIE

by admin
0 comment

Cea mai recentă ofertă a Leroy Merlin este valabilă până pe 27 aprilie și conține articole de bricolaj, construcții, grădinărit, dar și decorațiuni. Sub deviza ”Obișnuiește-te să plătești mai puțin!”, retailerul propune în catalogul acestei luni diferite tipuri de scule și unelte, dar și materiale pentru activități variate pe care le putem derula în casă și în grădină.

Printre ele, găsim inserate tot felul de sfaturi practice. Spre exemplu, știți câte tipuri de gazon există? Răspuns: 3!

  1. Gazon universal = un amestec de mai multe soiuri de gazon pentru amenajarea grădinilor, cu o instalare rapidă și rezistență îndelungată în timp. Speciile care intră în componența acestui tip de gazon sunt adaptate la diferite tipuri de climă, dar preferă zonele cu soare sau parțial însorite.
  2. Gazonul sport = suportă un trafic mai intens și se folosește pentru terenurile sportive și pentru locurile de joacă pentru copii. Are o rezistență crescută la deteriorare și se remarcă printr-o capacitate crescută de regenerare după călcare.
  3. Pavajul ecologic = este o soluție inteligentă de a înierba suprafețe cu trafic pietonal și carosabil zilnic, suprafețe pe care în mod normal gazonul sau orice altă formă de vegetație nu ar supraviețui. Rezultatul este o suprafață verde, perfect utilizabilă!

Pentru a vizualiza catalogul Leroy Merlin pentru luna aprilie, dați click pe imaginea de mai jos.

catalogul Leroy Merlin pentru luna aprilie

Sursă foto: Leroy Merlin

Mai multe informații și oferte din zona retailerilor de do it yourself din țara noastră, găsiți în secțiunea DIY – Who is who în România. V-a plăcut articolul? Atunci distribuiți-l și cu prietenii pe rețelele de socializare sau în orice altă formă doriți.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies