CATALOGUL IKEA 2016 – GESTURILE MICI CONTEAZA

by admin
0 comment

IKEA a lansat miercuri, 12 august, cel de-al zecelea catalog al său în limba română, valabil din 1 septembrie. Sub deviza ”Gesturile mici contează”, el se concentrează cu precădere asupra bucătăriilor, concepute ca spații deschise, în care nu există secrete, ci doar armonie.

Catalogul este disponibil online încă din 13 august, inclusiv aplicația mobilă, ce va permite față de versiunea anterioară și explorarea a două camere complet decorate și echipate. La ușă, catalogul va ajunge oricând în intervalul 17 august – 6 septembrie, 930.000 de exemplare urmând a fi distribuite în București, Pitești, Ploiești și împrejurimi.

Catalogul online IKEA 2016 poate fi răsfoit AICI.

catalog ikea 2016

Sursă foto: DIY Bazaar

Catalogul IKEA de anul acesta are o temă care unește oamenii mai mult ca niciodată. O temă care vorbește despre individualitate, dar care este universală. O temă axată pe viața în jurul bucătăriei și pe acele mici momente magice care au loc în acest spațiu. Atunci când mâncăm o ultimă bucată de tort în timp ce toată lumea doarme. Atunci când presărăm busuiocul crescut în casă pe o farfurie plină cu paste. Sau atunci când îi aducem cuiva drag micul dejun în pat fără un motiv special. Despre asta vorbim în noul catalog. Sărbătorim lucrurile care fac viața în jurul bucătăriei să fie mai armonioasă și ne facem timp pentru lucrurile mici care fac marile diferențe. În paginile catalogului de anul acesta au prioritate bucătăriile, produsele pentru gătit și servit, precum și produsele din departamentul IKEA FOOD. Este o temă care ne place și credem că este extrem de relevantă și actuală pentru români. – Daniela Stoican, PR Manager IKEA România.

catalog ikea 2016

Sursă foto: Ikea

Interesant: Primul catalog IKEA a fost publicat în anul 1951, cu toate că primul magazin a fost deschis în 1958.

Catalogul IKEA 2016 propune soluții noi la probleme vechi. Astfel, mâncatul pe canapea nu se va mai lăsa cu pete pe huse datorită bolurilor proiectate special pentru a împiedica vărsarea conținutului (gama 365+).

catalog ikea 2016

Sursă foto: Ikea

Catalogul mai cuprinde și idei variate pentru personalizarea și organizarea bucătăriei, precum șinele de perete și rafturile deschise, ce transformă o bucătărie mică într-o bucătărie încăpătoare prin folosirea fiecărui centimetru, din podea până la tavan, dacă este necesar (pag. 48-49).

catalog ikea 2016

Sursă foto: Ikea

catalog ikea 2016

Sursă foto: Ikea

catalog ikea 2016

Sursă foto: Ikea

Apoi sunt toate acele detalii și accesorii care fac diferența, precum suportul de laptop, ce se transformă într-o tavă perfectă pentru cinele de pe canapea (pag. 73) sau carafa cu apă ce se potrivește oriunde cei dragi au nevoie de hidratare sau de o băutură răcoritoare (pag. 74).

catalog ikea 2016

Sursă foto: Ikea

catalog ikea 2016

Sursă foto: Ikea

În noul catalog al retailerului sunt și alte noutăți, dat și colecții limitate. SINNERLING este colecția creată special de designer-ul Ilse Crawford pentru a propune o nouă abordare asupra lucrurilor, o reîntoarcere către materiale naturale prin produse din lemn, plută naturală, bambus și ceramică. Produsele din colecția SITTNING sunt confecționate din lemn de acacia, piatră, sticlă și bumbac, în forme și culori neașteptate. Aceste două colecții sunt doar câteva din noutățile prezente în catalog și în magazin.

IKEA vine și cu noi soluții pentru amenajarea de spații verzi, chiar și pentru cei care locuiesc la bloc.

catalog ikea 2016

Sursă foto: Ikea

catalog ikea 2016

Sursă foto: Ikea

Prețurile menționate în Catalogul IKEA 2016 includ TVA, sunt maxime și sunt valabile 1 an de zile, de la 1 septembrie 2015 până la 25 august 2016.

Mai multe detalii despre aplicația mobilă:

Catalogul IKEA 2016 vine și anul acesta cu extensia digitală – disponibilă de pe 13 august – prin care inspirația și produsele se mută din catalog, în casele românilor.

  • Noua funcție „Plimbă-te prin cameră” oferă posibilitatea de a face un tur virtual în două camere din catalog
  • Prin opțiunea de „Realitate Augmentată”, utilizatorii pot vedea cum arată peste 400 de produse IKEA la ei acasă
  • În plus, aplicația oferă peste 50 de filme, imagini și vizualizări de 360° ale camerelor.

Ikea Food

Retailerul propune și o gamă mai vastă de produse alimentare, introducând în meniu varianta vegetariană a chifteluțelor suedeze, dar și un sortiment din pui, fără gluten și lactoză. Totodată, în restaurant, în bistro și în magazinul de delicatese suedeze vor fi disponibile de la 1 septembrie noi produse hrănitoare și sănătoase, precum iaurt înghețat la 3 lei paharul, apă fructată cu 50% mai puțin zahăr decât sucurile existente în prezent la dozatoare sau Ice Tea cu arome de pin și mesteacăn.

catalog ikea 2016

Sursă foto: Ikea

Și somonul servit are o nouă certificare, ce respectă standardele de lucru cu oamenii și mediul (venituri corecte și sustenabile pentru familiile pescarilor din țara de proveniență, grijă ca stocurile de pește să se refacă). Din martie 2015, deșeurile organice din restaurantul IKEA sunt trimise către o fabrică de biogaz și transformate în biomasă.

Interesant: Din martie și până în august, peste 5,8 tone de deșeuri de la restaurantul retailerului au fost transformate în biomasă!

Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii!

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies