Catalogul „Gradina si Camping”, de la Praktiker

by admin
0 comment

Dacă vreți să amenajați spații de relaxare în aer liber aveți un nou instrument la îndemână: catalogul „Grădină și Camping” lansat de Praktiker România. Are 160 de pagini și prezintă game variate de produse dedicate grădinii, iar pentru pasionații de camping și drumeții are tot felul de accesoriile pentru excursii reușite. În ofertă sunt incluse și unelte necesare întreținerii spațiului verde.

Rezumând, primul capitol prezintă produsele pentru amenajarea grădinii, cel de-al doilea este dedicat accesoriilor pentru camping, iar cel de-al treilea propune ustensilele necesare îngrijirii grădinii.

„Aşa cum i-am obişnuit pe clienţii noştri, în fiecare nou sezon le propunem un catalog tematic detaliat şi cuprinzător, care să contribuie la facilitarea procesului de selecţie a produselor dorite. Mai mult, venim în sprijinul oricărui cumpărător cu cele mai bune soluţii financiare precum plata în rate cu dobândă zero sau creditul direct în magazin şi răsplătim loialitatea clienţilor Praktiker cu reduceri pe viaţă oferite prin cardul gratuit de fidelitate.” – Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker România.

Praktiker a selectat game cu prețuri variate, iar produsele prezentate sunt însoțite de imagini sugestive, detalii tehnice, preţ şi explicaţii privind utilizarea lor. Articolele care se regăsesc exclusiv în magazinele din ţară sunt semnalizate cu ”EXCLUSIV la Praktiker”, iar noutățile sezonului sunt marcate cu „NOU”.

Unde găsești Catalogul „Grădină și Camping”

El poate fi accesat gratuit, în format electronic, pe www.praktiker.ro sau prin descărcarea aplicației Catalog Praktiker România de pe Appstore şi Google Play. El este disponibil și în format tipărit în magazinele retailerului.

Dacă articolul v-a fost util distribuiți-l în orice formă doriți.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies