CATALOGUL BRICOSTORE, VALABIL DIN 10 IANUARIE, ESTE DISPONIBIL PE SITE-UL DIY BAZAAR

by admin
0 comment

Primul catalog Bricostore din 2014  este disponibil direct de pe site-ul DIY Bazaar. El conține informații despre produsele din magazine, dar și despre promoțiile valabile în următoarele săptămâni. Astfel, dacă intenționați să vă schimbați covoarele, de vineri, 10 ianuarie și până pe 4 februarie, le puteți cumpăra la prețuri mai mici cu până la 20% din toate magazinele retailerului, mai puțin din Orhideea și Pantelimon, închise din 12 ianuarie pentru a fi reamenajate conform noului concept pe care Bricostore se pregătește să îl lanseze.

#bricostore #catalog #ianuarie2014 #materialeconstructii #instalatii #mobilier #doityourself #diy #diybazaar

Sursa: Bricostore

În broșură mai găsiți și materiale de construcții și ustensile pentru proiecte variate de DIY, dar și mobilier, instalații sau sisteme de încălzire. Pentru a vedea oferta curentă prețurile și caracteristicile, dați click pe imaginea de mai jos.

#bricostore #catalog #ianuarie2014 #materialeconstructii #instalatii #mobilier #doityourself #diy #diybazaar

Sursa: Bricostore

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies