Catalogul Brico Depot 2017, cel mai amplu catalog DIY din Romania

by admin
0 comment

Cel mai amplu catalog de pe piața de bricolaj din România a fost lansat. #Catalogul2017 de la Brico Dépôt reunește în paginile sale întreaga gamă de articole aflate la raft, adică 12.500 de produse esențiale pentru grădină, instalații, renovări, construcții și amenajări.

Ajuns la cea de-a doua ediție, el este dedicat meșterilor și amatorilor de proiecte de do it yourself (DIY). Realizat în format A4 atipic, catalogul are un design atractiv și cuprinde 336 de pagini din hârtie reciclabilă.

#Catalogul2017 este structurat în 12 capitole, respectând principalele departamente din depozite: materiale de construcții, tâmplărie, electrice, instalații sanitare și încălzire/răcire, baie, bucătării, acoperire sol și pereți, vopsea, depozitare, feronerie, unelte și oferă detalii complete clienților în secțiunile Brico sfat și Alege bine pentru a ajuta în procesul de selecție a materialelor și uneltelor necesare.

Pentru prima dată în România, Brico Dépôt introduce în catalogul său secțiunea de grădină, ce cuprinde 30 de pagini de produse și soluții inovatoare pentru spațiile exterioare, precum: piese de mobilier de terasă, grătare, mașini de tuns gazonul, sisteme de irigații, unelte de grădinărit, panouri de gard și porți.

Și în acest an imaginea Brico Dépôt sunt actorii de stand-up comedy Adrian Văncică și Mihai Bobonete.

Lansarea catalogului coincide cu introducerea departamentului de grădină în toate depozitele Brico Dépôt.  

Demonstrații live și concursuri cu premii surpriză

#Catalogul2017 este disponibil începând cu 22 aprilie în cele 15 magazine din țară, acolo unde, în perioada 22 aprilie – 1 iunie, vor avea loc demonstrații live și concursuri la care participanții au șansa să câștige vacanțe în România și premii surpriză.

Catalogul retailerului poate fi consultat în format electronic pe site-ul www.bricodepot.ro, dar și pe aplicația Brico Dépôt disponibilă pe Android și IOS.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies